In bad met de BIG BANG Bubble Bar (van LUSH)

Zo af en toe moet je jezelf eens verwennen en vorige week deed ik dat door mezelf een heerlijke Bubble Bar bij LUSH cadeau te doen (en ‘m diezelfde avond nog te gebruiken) !

BB4

Voor mij is LUSH net een grote snoepwinkel. Al die heerlijk ruikende en fleurige producten, ik kan er geen genoeg van krijgen. Het was moeilijk kiezen, maar deze keer ging ik voor de BIG BANG Bubble Bar, die me door de mooie blauwe kleur, de glitters, de sterren, en last but not least, de heerlijke frisse geur enorm aansprak. Volgens LUSH zelf zou deze Bar zorgen voor een schitterend opwekkend schuimbad, en zouden de ingrediënten grapefruit en citroenmirte voor een lekkere kick zorgen. Nou, ik had er wel zin in om mijn avond met een BANG te starten !

BB3

De Bubble Bar is groot genoeg om ‘m 2 à 3 keer te gebruiken, maar ik ben in een decadente bui en besluit ‘m vanavond helemaal op te gebruiken. Ik zet de kraan open, en verkruimel mijn Bubble Bar onder stromend water. De roze sterren die bovenop de Bubble Bar liggen, blijken Bath Melts te zijn. Een extra stukje verwennerij dus !

BB2

Het water kleurt mooi blauw en er komen bergen schuim vrij, die goed op het water blijven liggen. Helaas ruik ik de heerlijk frisse geur tijdens het badderen niet meer.

BB1

Na het bad voelt mijn huid heerlijk verzorgd aan. Ik hoef me niet meer in te smeren, en duik in mijn badjas lekker op de bank.

Ik heb genoten van mijn badmoment met deze heerlijke BIG BANG Bubble Bar. Ik kocht ‘m voor € 5,95 bij LUSH.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.