TAG The Blog Friendship Booklet

Bijna wekelijks vul ik vriendenboekjes in, en dan natuurlijk niet voor mezelf, maar voor Dochter. Via-via kwam ik op de blog van Zoë terecht alwaar ik een hele leuke tag vond : een “bloggersboekje”-tag, geïnspireerd op de vriendenboekjes van vroeger. Het leek me wel eens een leuke afwisseling om een vriendenboekje over mezelf in te vullen, dus ik downloadde Zoë’s templates en vulde ze in.

templatevriendschapsboekje1

templatevriendschapsboekje2

En jullie hebben mij weer iets beter leren kennen.  Nu is het jullie beurt! Bij deze de vraag Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. Laat het me even weten als je deze tag ook overgenomen hebt (vermeld wel even dat Zoë hem gemaakt heeft).

 

One thought on “TAG The Blog Friendship Booklet

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.