TAG The Blog Friendship Booklet

Bijna wekelijks vul ik vriendenboekjes in, en dan natuurlijk niet voor mezelf, maar voor Dochter. Via-via kwam ik op de blog van Zoë terecht alwaar ik een hele leuke tag vond : een “bloggersboekje”-tag, geïnspireerd op de vriendenboekjes van vroeger. Het leek me wel eens een leuke afwisseling om een vriendenboekje over mezelf in te vullen, dus ik downloadde Zoë’s templates en vulde ze in.

templatevriendschapsboekje1

templatevriendschapsboekje2

En jullie hebben mij weer iets beter leren kennen.  Nu is het jullie beurt! Bij deze de vraag Wil jij in mijn vriendenboekje schrijven?

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden. Laat het me even weten als je deze tag ook overgenomen hebt (vermeld wel even dat Zoë hem gemaakt heeft).

 

Een gedachte over “TAG The Blog Friendship Booklet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.