Deze beautyproducten pak ik van mijn man

Meestal hoor je dat vrouwen gek worden dat hun man producten van hun gebruikt, maar bij ons is het juist andersom ! Mijn man gebruikt eigenlijk niets van mij, maar ik ben wel dol op 4 van zijn beauty essentials. Ben je benieuwd welke ? Lees dan snel verder !

gillette-fusion-power-razor-up

Gilette Fusion Scheermesjes
Bij toeval pakte ik eens het scheermes van mijn man en het viel mij direct op dat deze echt perfect scheerde. Ik ben het eens bewust gaan uittesten en ik kwam erachter dat alles veel gladder is als ik me met zijn mesje scheer. Verder blijft het mannenmesje veel langer scherp, en waar ik me bij de vrouwenvariant vaak openhaal, kan ik met het mannenmesje er gerust ruw mee omgaan, maar ik snijd me niet.

gilette scheergel

Scheerschuim
De mannelijke geur neem ik voor lief want ik heb het gevoel dat deze scheerschuim juist omdat ie voor zijn gezicht gemaakt is, veel meer beschermende ingrediënten en kalmerende stofjes bevat. Bij ons staat er dus maar 1 soort scheerschuim in de badkamer.

biotherm

Biotherm anti feu du rasoir
Na het scheren geef ik mijn huid graag wat extra verzorging. Hiervoor pak ik altijd wat Biotherm Homme Anti-feu du rasoir; een after-shave die scheerwondjes tegen gaat. Direct bij het aanbrengen voel je dat het branderige gevoel na het scheren gekalmeerd wordt, en na gebruik voelt je huid zacht en comfortabel aan. Het enige minpuntje is de geur, die is typisch mannelijk. Gelukkig vind ik ‘m niet storen en is ‘ie vrij snel verdwenen. Het is niet zo dat je de hele dag met een zweem van die geur achter je aan loopt .. geen Axe-effect dus 😉

nivea.png
Nivea Men Sensitive Aftershave balsem
Ik gebruik deze regelmatig als primer. Hoewel je bij het aanbrengen de aftershave geur duidelijk ruikt, is deze tegen de tijd dat je foundation erop zit, niet meer aanwezig. Na het aanbrengen van de balsem heb je een gladde, egale basis om je foundation aan te brengen. Deze blijft er écht langer mooi door zitten.

Bijkomend voordeel van bovenstaande beauty producten is het prijskaartje. Het valt mij namelijk op dat zodra iets voor een vrouw is, de verpakking roze, half zo groot, én een stuk duurder is.

Welke producten gebruik jij van je liefje ? Laat het me weten in de comments !

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.