Simpel besparen op beautyproducten_5 tips

Zuinig doen is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Hieronder 5 tips om op een simpele manier te besparen op beautyproducten :

  1. Knip de bovenkant van je tube tandpasta af en gebruik die als dekseltje. Je zult ervan staan te kijken dat er voor nog een aantal keren poetsen in zit. Met gewoon knijpen blijft er soms nog wel ¼ van de inhoud over als je denk dat ‘ie al leeg is.
  2. Behalve tubes openknippen, kun je ook alle plastic flessen/flacons (bodylotion bijvoorbeeld) als ze bijna leeg (lijken) te zijn een dag of wat op de kop zetten en knip dan de bodem eraf. Je staat versteld van de hoeveelheid die er dan nog in zit !
  3. Poer met een wattenstaafje in je lipstick om het laatste beetje eruit te schrapen.
  4. Gebruik een afgekoeld theezakje als oogmasker. Gebruik bij voorkeur groene thee of zwarte thee voor het beste effect als het op gezwollen ogen aankomt. Kruidenthee werkt wel verzachtend maar laat de huid niet slinken omdat het geen cafeïne bevat.
  5. Haal de dop van je fles shampoo/crèmespoeling/douchegel, doe een beetje water erbij, en krijg op die manier de laatste restjes uit de fles te krijgen. Ook een lege fles hand zeep kan aangelengd met een beetje water nog prima zijn werk doen.

Heb jij nog tips toe te voegen ? Laat het me weten in de comments !

3 gedachten over “Simpel besparen op beautyproducten_5 tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.