Bolsius Aromatic geurkaars

Geurkaarsen, ik ben er gek op. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en ik kan zeggen dat ik elke dag wel een of meerdere kaarsen aan heb. En als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden !

Vandaag heb ik een review voor je van de geurkaars van Bolsius Aromatic in de geur magnolia.

IMG_9420

De kaars zit in een mooi, stevig glas, met aan de bovenrand een sticker met magnoliabloemen erop. Deze sticker kun je overigens zonder moeite verwijderen, dus mocht je je eraan storen, of mocht je het glaasje nadat de geurkaars op is willen (her-)gebruiken voor iets anders, dan kan dat makkelijk. Ik stoor me juist niet aan de magnoliarand; ik vind de verpakking er hierdoor stylish (simpel maar toch mooi) uit zien.

IMG_9418

Van de kaars komt een heerlijke zoete, volle geur. Helaas ruik je die niet meer als je de kaars aansteekt. Zelfs als ik de kaars tijdens het branden wat dichter bij me neer zet ruik ik geen (magnolia-)geur. Jammer !

IMG_9417

De vlam is rustig en mooi, maar de kaars brandt niet perfect naar beneden op. Ik denk dat de lont te dun is want de kaars brandt in een kuiltje op. Dat vind ik altijd zo zonde. Natuurlijk zou je het overgebleven stuk kaars weer om kunnen smelten tot een nieuwe kaars, maar die moeite bespaar ik me altijd.

Conclusie : het is een mooi uitziende kaars, met een vriendelijk prijskaartje, maar helaas maakt ‘ie voor mij de belofte van geurkaars niet waar. Ik zou deze kaars zelf niet nog eens kopen vanwege de teleurstellende geursterkte bij het branden.

Bolsius Aromatic geurglas magnolia 80×70 heeft 30 branduren, kost € 2,29 per stuk en is te koop bij winkels als Intratuin en Marskramer, maar ook bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.