8-8 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ pannenkoeken ♥ roze kaars ♥ plankenkoorts overwinnen ♥ McFlurry M&M’s ♥ wilskracht ♥ nog 11 dagen voor BBN ♥ cupcakes maken ♥ zwem-ABC afgerond ♥ Plankendael ♥ beschuitje met Boursin ♥ Heiloo ♥ volle maan ♥ buitenzwembad ♥ spontaan naar de Molen ♥ volgers van mijn blog ♥ It ain’t love if it can’t break your heart ♥ Date Night ♥ sjans ♥ flamingo gietertje ♥ keihard mee blèren met liedjes op de radio ♥ family time ♥ het heft in eigen handen nemen ♥ Galia meloen ♥ Duinrell ♥ een nachtje doorslapen ♥ een opgeruimd huis ♥ uurtje lezen ♥ voor powerwoman uitgemaakt worden ♥ blozen ♥ mijn nieuwe Dyson V6 trigger ♥ reacties op mijn blog ♥ opruimen ♥ een limoncello’tje teveel ♥ Dixieland muziek ♥ lekker eten ♥ morning run ♥ Lazy Sunday ♥ vriendjes van dochter die komen spelen

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

2 thoughts on “8-8 : dingen waar ik blij van word

    1. 🙂 oh, heerlijk dat beschuitje met Boursin. Dat is echt een familieding hier (en mijn dochter houdt er ook al van).
      Wat leuk dat je naar FR bent geweest met je dochter + schoondochter. Dat is toch wel heel fijn, als je een goede band hebt met je schoonfamilie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.