Dagje Duinrell in 5 foto’s

Vandeweek gingen we een dagje naar Duinrell. Ik laat jullie door middel van 5 foto’s zien wat wij deze dag hebben gedaan. Kijk je gezellig mee ?

JeugdsentimentIMG_9267.jpgAls kind ben ik menig maal in Duinrell geweest, en ik kan me nog veel dingen herinneren. Zo was er een maan die doppinda’s spuwde, een bewegende poppenshow waar je een zuurstok kreeg, en ook de motorbootjes hebben destijds veel indruk op me gemaakt. Deze dingen zijn nu niet meer in Duinrell te zien, maar wel deze kraan. Echt een stukje jeugdsentiment.

ShowIMG_9289.jpgIk ben gek op musicals en shows, en oh, wat zou ik daar graag mijn werk van hebben gemaakt (helaas ontbreekt het me aan enig talent). Toen ik zag dat er een Zomershow was, wilde ik daar dan ook graag heen. Ik had echter niet gedacht dat deze show zo geweldig zou zijn. De show met lichteffecten, dans, en spectaculaire acts heeft indruk op me gemaakt. Echt professioneel, en ik heb er met volle teugen van genoten !

Adrenaline

Spannende attracties horen er natuurlijk ook bij. We gingen in de Splash (een boot die met hoge snelheid meters naar beneden valt) en in de Dragon fly (een achtbaan van 361 meter lang en met een toppunt van 15 meter hoog). “Helaas”  was Dochter nog wat te klein voor de nieuwe attractie Wild Wings.

Waterpret
duinrell.jpg
We sloten ons dagje af met lekker zwemmen en van glijbanen afgaan in het tropisch zwemparadijs van Duinrell : het Tikibad.

Het was een heerlijk dagje en we zijn weer helemaal opgekikkerd 🙂
Ben jij wel eens in Duinrell geweest ?

4 gedachten over “Dagje Duinrell in 5 foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.