Wat ik gisteren (21-06-2016) deed

Ik dacht dat het misschien wel eens leuk zou zijn om je een kijkje te geven in mijn gewone, dagdagelijkse leven. Vandaag dan ook de plog van gisteren, een “standaard” dinsdag waarop ik gewoon aan het werk ben, even snel buiten de deur lunch met een collega, en na het werk ga hardlopen. Kijk mee met mijn dag in deze plog van dinsdag 21 juni.

1 2

Mijn wekker gaat om 06:06 uur … au, ik lag net zo lekker ! Tot voor kort presteerde ik het dagelijks om tijden te liggen snoozen, maar onlangs heb ik me voorgenomen niet meer terug naar mijn warme bedje te gaan, maar gewoon de badkamer in te duiken. Het kost me wel moeite, maar als ik eenmaal mijn gezicht gewassen heb en mijn tanden gepoetst, voel ik me weer het vrouwtje. Ik plank nog even 5 minuten, doe mijn make-up op, en ga dan naar beneden.

3 4

Mijn ontbijt bestaat vandaag uit een kop koffie, een glas Optimel, 2 gekookte eitjes en 2 crackers. De drank nuttig ik thuis maar de rest eet ik in mijn auto. Hoe eerder ik op mijn werk ben ben, hoe beter. Ik woon ongeveer 80 km. van mijn werk, en doe hier een uurtje over. Volgens mijn navigatie zal ik om 08:08 uur op de plaats van bestemming aankomen (leuk feitje : uiteindelijk klokte ik om 08:06 uur in).

5

Eenmaal op mijn werk aangekomen pak ik een kop koffie, lees ik de Telegraaf (online) en check ik het hooikoortsbericht. Wat ik zie bevestigt hetgeen ik al voelde aan mijn ogen en keel : vandaag zijn er veel pollen in de lucht. Ik heb de laatste tijd erg veel last van hooikoorts.

7 9 6

De hele ochtend ben ik druk in de weer met dingen regelen, afspraken maken, en e-mails versturen. Rond 12:00 uur haal ik een collegaatje op. We gaan buiten de deur lunchen (dat doen we 1x in de zoveel tijd; toevallig vandaag), maar ze meldt dat ze weinig tijd heeft. We eten snel een broodje bij de HEMA en daarna gaat zij terug naar kantoor. Ik loop nog even naar de AH om boodschapjes te doen voor het avondeten van vanavond. De middag verloopt hetzelfde als de ochtend : achter de p.c., typend en telefonerend.

IMG_8877

Rond een uur of 16 krijg ik een mega dip. Door mijn hooikoorts ben ik vermoeider dan normaal, en vandaag heb ik ook erge last van mijn ogen. Als ik na mijn werk thuis kom ben ik dan ook echt op. Maar ja, ik zou nog moeten gaan hardlopen. Dat doe ik standaard op dinsdagavond. Ik moet echt moeite doen om me van de bank af te slepen en me om te gaan kleden. En als ik dan eindelijk omgekleed ben, begint het keihard te regenen …. Redenen genoeg om lekker te zwelgen en thuis te blijven, toch ? Neen ! Ik besluit de afspraak met mezelf gewoon na te komen en naar buiten te gaan.

IMG_8962 IMG_8978

En zoals dat altijd gaat, al vrij snel nadat ik van start ben gegaan, blijkt de beslissing om te gaan lopen de moeilijkste stap geweest te zijn. Al na een paar minuten geniet ik van het buitenzijn. Ik loop redelijk goed, het stopt vrij snel met regenen, en uiteindelijk ren ik een rondje van zo’n 7 km. Na afloop geeft mijn Nike Fuel Band aan dat ik mijn dagelijkse goal behaald heb, en hoewel ik dat natuurlijk wel vaker haal, blijft het toch altijd leuk om te zien.

IMG_8982

Na afloop van de run zit ik vol energie en als ik thuis kom kan ik gelijk aanschuiven. Dat is namelijk ook standaard op dinsdag : dan kookt mijn man. En altijd eten we pasta met balletjes. Jammie !

IMG_8983 IMG_8985
Na het eten breng ik onze dochter naar bed en ga ik lekker uitgebreid in bad. Na het badderen duik ik lekker mijn bedje in. Rond een uur of 24 val ik in slaap. Weer later dan gepland, maar ook dat is standaard.

Het was geen bijzondere dag, maar een normale werkdag, maar  misschien daarom juist wel zo leuk?  

5 gedachten over “Wat ik gisteren (21-06-2016) deed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.