Heerlijke kokosolie-douchecrème van The Body Shop

De douchecrèmes van The Body Shop zijn heel bekend en waarschijnlijk heb je ze zelf ook wel eens gebruikt, of in de winkel zien staan. Toch vond ik het wel eens leuk een review te geven van een van hun bestsellers : de kokosolie-douchecrème.

Dit is wat The Body Shop zelf zegt over deze kokosolie-douchecrème :
Een rijke, romige douchecrème met biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie van de eerste persing. Geeft een rijk schuim en laat de huid schoon, fris en zacht aanvoelen, heerlijk geparfumeerd met de tropische geur van kokos.

De verpakking en de geur :
Ik heb momenteel een mini-verpakking douchecrème in gebruik : een handig plastic knijpflesje met klapdop, met een inhoud van 60 ml. Bij het openmaken van de knijptube komt de heerlijke kokosgeur me al tegemoet.

TBS3

Dit zit er in qua ingrediënten :

  • Biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie
  • Bevat geen zeep
  • Bevat geen Ethanol
  • Bevat geen Siliconen
  • Bevat geen Parabenen
  • Bevat geen Gluten

TBS2

En dan het belangrijkste, de werking :
Ik heb maar een klein beetje nodig om het product goed te laten schuimen. Hierbij is een heerlijke, lichte kokosgeur aanwezig. De douchecrème laat zich gemakkelijk afspoelen en als ik onder de douche vandaan kom voelt mijn huid niet droog of trekkerig aan. Mijn huid is vrij droog van nature, maar ik kan na gebruik van deze douchecrème best een rondje bodylotion overslaan.

Mijn mening luidt :
The Body Shop kokosolie-douchecrème is een verzorgende douchecrème die er echt voor zorgt dat je huid heerlijk zacht aanvoelt na het douchen. Het product is zuinig in gebruik. Een klein kneepje is al voldoende om te genieten van rijk schuim en een heerlijke geur, die goed aanwezig maar absoluut niet overheersend is.

De mini-verpakking kokosolie-douchecrème van The Body Shop (60 ml.) kost € 3,00 en is te koop bij The Body Shop.

 

5 gedachten over “Heerlijke kokosolie-douchecrème van The Body Shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.