6-6 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ koude Kriek ♥ hapjes maken met dochterlief ♥ liefde ♥ mijn (t)huis ♥ me minder gestrest voelen na een rondje hardlopen  ♥ taart met bubbels ♥ de nieuwe buitenlantaarns ♥ geïnterviewd worden ♥ bloemen ♥ mijn verjaardag ♥ regendouche ♥ geselecteerd zijn als testloper voor Bose ♥ Marikenloop ♥ dat dochterlief het zo goed doet op school ♥ 30 degrees in February ♥ onverwachte cadeautjes ♥  de veranderingen die ik doorgevoerd heb ♥ zelfgemaakte eiersalade ♥ Ladiesrun Rotterdam ♥ alles met knoflook ♥ ons kookeiland ♥ nieuwe uitdagingen ♥ dat ik ondanks alle feestjes in de afgelopen maand op gewicht gebleven ben ♥ mijn weerbaarheid ♥ spontane lunchdates ♥ het gevoel dat ik heb als ik toch ben gaan trainen terwijl ik vantevoren allerlei excuses aan het bedenken was ♥ Date Night ♥ ColdPlay ♥ BBQ ♥ uurtje lezen ♥ middagdutje ♥ uitslapen tot 10:45 uur ♥ Rad van Fortuin ♥ gras onder mijn blote voeten ♥ BP ♥ als de zon schijnt ♥ vriendelijkheid ♥ kersen

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

3 reacties op ‘6-6 : dingen waar ik blij van word

  1. Wat een leuke post. Ik kan heel veel opnoemen, zoals mijn gezin en huis, vrienden en dieren natuurlijk. Maar ik kies nu voor de geur van mijn rozen. Omdat ze allemaal in bloei staan, maar verleden week bijna alle alle geurige, zachte bloemen kapotgeregend zijn. Maar de geur heb ik toch mooi weer in mijn neus. Dat vind ik elk jaar om deze tijd een cadeautje 🌹

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.