6-6 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ koude Kriek ♥ hapjes maken met dochterlief ♥ liefde ♥ mijn (t)huis ♥ me minder gestrest voelen na een rondje hardlopen  ♥ taart met bubbels ♥ de nieuwe buitenlantaarns ♥ geïnterviewd worden ♥ bloemen ♥ mijn verjaardag ♥ regendouche ♥ geselecteerd zijn als testloper voor Bose ♥ Marikenloop ♥ dat dochterlief het zo goed doet op school ♥ 30 degrees in February ♥ onverwachte cadeautjes ♥  de veranderingen die ik doorgevoerd heb ♥ zelfgemaakte eiersalade ♥ Ladiesrun Rotterdam ♥ alles met knoflook ♥ ons kookeiland ♥ nieuwe uitdagingen ♥ dat ik ondanks alle feestjes in de afgelopen maand op gewicht gebleven ben ♥ mijn weerbaarheid ♥ spontane lunchdates ♥ het gevoel dat ik heb als ik toch ben gaan trainen terwijl ik vantevoren allerlei excuses aan het bedenken was ♥ Date Night ♥ ColdPlay ♥ BBQ ♥ uurtje lezen ♥ middagdutje ♥ uitslapen tot 10:45 uur ♥ Rad van Fortuin ♥ gras onder mijn blote voeten ♥ BP ♥ als de zon schijnt ♥ vriendelijkheid ♥ kersen

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

3 gedachten over “6-6 : dingen waar ik blij van word

  1. Wat een leuke post. Ik kan heel veel opnoemen, zoals mijn gezin en huis, vrienden en dieren natuurlijk. Maar ik kies nu voor de geur van mijn rozen. Omdat ze allemaal in bloei staan, maar verleden week bijna alle alle geurige, zachte bloemen kapotgeregend zijn. Maar de geur heb ik toch mooi weer in mijn neus. Dat vind ik elk jaar om deze tijd een cadeautje 🌹

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.