Mijn Guilty Pleasures

Volgens mij heeft iedereen wel een paar dingen die je graag doet, maar die je niet snel met anderen deelt omdat je je er eigenlijk een beetje voor schaamt. Ik doel dan op onschuldige stiekeme verslavingen of guilty pleasures waar de omgeving verder geen last van heeft.

Omdat ik er zelf wel van kan genieten als mensen hun heimelijke genoegens opbiechten, ga ik vandaag ook eens met de billen bloot. Hieronder mijn 5 guilty pleasures waar ik stiekem toch echt niet vanaf wil  :

 1. Showbizz nieuws
  Ben je benieuwd naar de laatste roddels over de sterren, de ins en outs van de Gooische matras, of de nieuwe liefdes of juist vechtscheidingen van Hollywoodsterren ? Ask me, ik kan je er alles over vertellen. Ik lees graag de Prive of Story en van http://www.nu.nl is Achterklap mijn meest favoriete onderdeel. Showbizz nieuws, ik houd er van !
 2. Foute muziek
  Kon ik maar even bij je zijn, Nothing’s gonna change my love for you, Rosanne, Captain Jack, het zijn maar een paar voorbeelden van nummers die ik woordelijk uit mijn hoofd ken en waar ik keihard mee mee bler. Heerlijk ! Maar dan natuurlijk wel het liefst als ik alleen ben.
 3. Kinderfilms
  Niet alleen remakes uit mijn eigen jeugd (Sjakie en de Chocoladefabriek, Annie, ET, De Zevensprong) maar ook recentere films als Achtstegroepers huilen niet, Babe, Dolfje Weerwolfje, ik laat ze allemaal zien aan mijn dochter. En niet altijd omdat zij mij daarom vraagt, maar vaak omdat ik er zelf zo van geniet.
 4. Snoep
  Maoams, Lange Jannen, of van die Trolli Burgers, hoe fouter en goedkoper het snoep, hoe lekkerder ik het vind. En ik snoep net zo lang door tot de zak op is (en ik misselijk …).
 5. Pulpteevee
  Lekker gedachteloos bankhangen of een binge-marathon in bed met afleveringen van Dr. Phil, Achter gesloten deuren, Grenzeloos verliefd, of Say yes to the dress, ik doe het niet vaak maar als ik het doe : ultiem genieten ! 

Ondertussen ben ik natuurlijk ook wel een beetje benieuwd naar jouw guilty pleasures. Welke pleziertjes doe je het liefst stiekem en alleen, omdat je je er eigenlijk een beetje voor schaamt ? Laat het me weten in de comments !

Een gedachte over “Mijn Guilty Pleasures

 1. Showbizz nieuws is echt een guilty pleasure, haha. Meestal zoek ik er niet eens naar maar als het voorbij komt trekt het dan toch wel m’n aandacht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.