EVOKA Geurkaars Mediterranean Breeze

Geurkaarsen, ik ben er gek op. Een mooie brandende kaars vind ik gezellig staan, en ik kan zeggen dat ik elke dag wel een of meerdere kaarsen aan heb. En als ze dan ook nog eens lekker ruiken, dan kan ik daar helemaal happy van worden !

Vandaag heb ik een review voor je van de geurkaars van EVOKA in de geur Mediterranean Breeze.

Evoka1

De kaars zit in een mooie matglazen blauwe verpakking, ik vind ‘m er erg luxe uitzien. Van de kaars komt een heerlijke frisse, waterige geur; ik vind het echt een geur voor overdag. De geur ruik je goed, ook in een grote ruimte. Als ik deze kaars een uurtje aan heb, ruik je het als je mijn huis binnen komt lopen.

Evoka2

Helaas brandt de kaars niet perfect naar beneden op, want door een te dunne lont brandt hij in een kuiltje op. Dat vind ik altijd zo zonde. Natuurlijk zou je het overgebleven stuk kaars weer om kunnen smelten tot een nieuwe kaars, maar die moeite bespaar ik me altijd.

Ondanks de heerlijke geur zou ik deze kaars zelf niet nog eens kopen vanwege het slechte inbranden. Ik vind ‘m daar persoonlijk te prijzig voor.

De kaars heeft 40 branduren, kost € 15,50 per stuk en is te koop bij ICI PARIS XL.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.