5-5 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. De afgelopen maand werd ik gelukkig van :

♥ vlammetjes ♥ vogelnestjes in de tuin ♥ uurtje fietsen ♥ mijn nieuwe keuken inrichten ♥ blotevoetenpad ♥ buiten bezig zijn ♥ Kung Fu Panda 3 ♥ letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zitten ♥ eindelijk eens dat fotoboek van foto’s uit 2011 gemaakt ♥ verse aardbeien van de aardbeienboer ♥ de geur van gras na een verse lentebui ♥ lammetjes ♥ een opgeruimd huis ♥ na het werk weer in het licht kunnen hardlopen ♥ rode lippenstift ♥ bloemencorso ♥ nog 17 nachtjes slapen voor de Marikenloop ♥ OERRR ♥ ons kookeiland ♥ pioenrozen ♥ Het Groot Niet Te Vermijden ♥ een warm bad om de kou uit mijn lijf te verdrijven ♥ Pinata ♥ weer een Thuis hebben ♥ nieuwe recepten uitproberen ♥ al een paar maanden netjes op gewicht zijn ♥ lekkere koffie ♥ Date Night ♥ het luxe ontbijtbuffet dat dochterlief spontaan voor mij maakt ♥ lief voor mezelf zijn ♥ picknicken ♥ eindelijk eens dat fotoboek van foto’s uit 2012 gemaakt ♥ leuke uitjes plannen ♥ buiten de deur lunchen op een gewone werkdag ♥ dat dochterlief het zo goed doet op school ♥ Koningsdag ♥ de geur van verse basilicum ♥ bollenvelden

Waar werd jij gelukkig van afgelopen maand ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.