Opgemaakte producten in april 2016

Vandaag laat ik je zien welke producten ik de afgelopen maand (april 2016) opgemaakt heb en dat is best weer een aardige hoeveelheid ! Om het overzichtelijk te houden heb ik het onderverdeeld in de volgende categorieën : haarverzorging, bad- en doucheproducten, bodylotions, gezichtsreiniging, gezichtsverzorging, make-up, hand- & nagelverzorging, en overige.

IMG_8308.jpg

Haarverzorging
Als brunette ben ik vaste gebruiker van JOHN FRIEDA’s briljant BRUNETTE-producten. Deze maand maakte ik de enhancing conditioner op. Normaal gesproken gebruik ik ook altijd een van de shampoos uit deze serie, maar omdat deze een tijd geleden niet verkrijgbaar waren, kocht ik de root AWAKENING-shampoo als alternatief. Hoewel ik de geur van deze shampoo heerlijk vond (frisse Eucalyptus), heb ik ‘m toch gauw weer ingeruild voor een briljant BRUNETTE-shampoo. Die bevallen me toch beter (schuimen meer).

IMG_8318

Bad- en doucheproducten
Van treaclemoon maakte ik een kleinverpakking (60 ml.) van de geur one ginger morning op. Ik vond de geur zo lekker verkwikkend dat ik hier inmiddels een full-size fles van gekocht heb.

IMG_8310
Helaas krijg ik deze foto niet rechtop geplaatst …

Bodylotions
Deze maand gingen er twee heerlijk ruikende bodylotions op : de RITUALS Toch of Happiness body cream, en de FREEMAN body toning lotion coconut & guave.

IMG_8311

Gezichtsreiniging
Ik gebruikte de laatste druppels van mijn zoveelste fles GARNIER micellair reinigingswater, en verving ‘m direct door een nieuw exemplaar. Ook is het flesje Bioderma Sensibio H2O solution micellaire inmiddels helemaal leeg. Je kon al eerder hier mijn mening over dit product lezen.

IMG_8320

Gezichtsverzorging
Waar ik wat gezichtsreiniging betreft absoluut niet merkvast ben en gewoon aanschaf wat me op het moment van aankoop (prijstechnisch gezien) het meeste aanspreekt, ben ik qua gezichtsverzorging erg merkvast. Al een aantal jaar gebruik ik La Prairie Skin Caviar zowel ’s morgens als ’s avonds. Af en toe gebruik ik een serum of een ander huidproduct als aanvulling en de afgelopen tijd gebruikte ik hiervoor Cellular Radiance Emulsion SPF30 van La Prairie. Een heerlijke emulsie die ik zeker graag in full size zou willen hebben.

IMG_8313

Make-up
Deze maand maakte ik 4 make-up producten op. Hiervan is er één mijn all-time favorite; een product dat ik al sinds langere tijd dagelijks gebruik :
1. Essence Lash Princess volume mascara. Deze mascara maakt mijn wimpers lang en volumineus, en blijft de hele dag perfect zitten. Dit product heb ik standaard een aantal maal in mijn voorraad zitten, en deze is dus direct vervangen door een nieuw exemplaar.

Verder maakte ik een verpakking Double Finish Refill make-up van JvG (matterende crème make-up), en een tube Max Factor Weightless Foundation op. Het zijn beide prima producten die goed bevielen en mijn gezicht een mooie look gaven. Ze komen niet vast in mijn beautyrituelen, maar als ik er ook nog eens tegenaan loop, zal ik ze ook zeker niet laten staan. Als laatste nam ik afscheid van mijn essence XXXL shine lipgloss, die ik in de uitverkoopbak scoorde. En het verbaast me achteraf niet dat ‘ie daarin lag, want ik heb nog niet eerder zo’n vies plakkerige lipgloss gehad. Mijn eerste tegenvaller van essence !

IMG_8321

Hand- & nagelverzorging
Omdat ik nogal gauw last heb van droge nagelriemen gebruik ik regelmatig wat nagelriemolie als aanvulling op mijn handcrème. De laatste tijd gebruikte ik hiervoor caring nail oil van essence studio nails. Een prima budget nagelriemolie die lekker snel intrekt en mijn nagelriemen echt zachter maakt.

IMG_8323

Overige
Ik maakte een proefflacon op van de geur Love Story van Chloë. Ik vind het een heerlijke geur; lekker bloemig maar toch fris.

Heb jij in de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet zo bij? 

 

4 gedachten over “Opgemaakte producten in april 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.