Loving Fizzing Relaxing Bath Tablets (Action)_Review

Bij Action vond ik een leuk uitziende verpakking met bruisende badtabletten. En omdat ik sinds kort in het bezit ben van een eigen bad en wel een voorraadje badproducten kan gebruiken, besloot ik ze aan te schaffen. Samen met mijn dochter testte ik ze uit. Lees snel verder en kijk mee naar ons badmoment.

IMG_8242

De verpakking en de geur :
De verpakking bestaat uit een kartonnen, fuchsia roze doos, en ziet er lekker kitsch uit. Het is echt zo’n verpakking waar de winkels rond Valentijnsdag of Moederdag vol mee liggen. Op de voorkant staan hartjes, sparkles, en een badkuip afgebeeld. In een groot hart, omlijst met blinkend goud, staat de tekst “Loving-Fizzing-Relaxing Bath Tablets”. Op de achterkant staan ook sparkles en hartjes afgebeeld, en nog een tekst in het Engels “Drop a bath tablet into a bath tub filled with warm water and enjoy a lovely scented & fizzing bath”. Ik vind het niet heel storend dat de tekst in het Engels vermeld staat. Ik denk dat ook mensen die geen Engels spreken wel begrijpen wat er staat. Er staat gelukkig wel in het Nederlands (en ook in andere talen) een waarschuwing op dat het product buiten het bereik van kinderen gehouden moet worden. Verder staat er vermeld dat het bruisende badtabletten betreft, 5x 15 g.

IMG_8243

In de verpakking zitten 5 los in cellofaan verpakte bruishartjes. Ze zien er dottig uit, het lijken net snoepjes. Als ik het cellofaan opendoe, komt me een frisse geur tegemoet. Lekker ! Ik ben echt aangenaam verrast. Het ziet er heel leuk uit zo.

Dit zit er in qua ingrediënten :

IMG_8241

En dan het belangrijkste, de werking :
bij het eerste contact van het hartje met het water zie je duidelijk dat ‘ie begint te bruisen. Het tintelt een klein beetje volgens dochterlief en we zien dat het water rondom het badtablet een heeeeel klein beetje roze wordt. Als het tablet volledig is opgelost, is er niets meer te zien/voelen. Omdat wij een nogal groot bad hebben, en het badtablet best bescheiden is qua afmeting besluiten we nog een badtablet in het water te doen. Als daar ook geen blijvend effect van overblijft, doen we de overige 3 badtabletten ook maar in de badkuip. Helaas gebeurt daar hetzelfde, zodra het tablet is opgelost is de werking over, en is er geen blijvend effect. Geen kleur, geen bubbels, geen geur, niks, noppes, nada.

Mijn mening luidt :
de hartjes zien er dottig uit, maar helaas hebben ze geen blijvend effect in het water. Het ziet er simpelweg leuker uit dan dat het qua werking is. Ik zou ze dan ook als leuke versiering houden, maar voor het “echte werk” toch een ander badbruisproduct aanschaffen.

De bruisende badtabletten (5x 15 gr.) kosten €1,79 en zijn te koop bij de Action.

5 gedachten over “Loving Fizzing Relaxing Bath Tablets (Action)_Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.