Beauty … Review MAX&MORE make-up LIPSTICK

Ik ben gek op lippenstift. Het verzorgt niet alleen mijn lippen, maar ik vind ook dat ik er leuker uit zie met een kleurtje op mijn lippen. En dat komt mijn zelfvertrouwen weer ten goede !

Bij Action vond ik een verpakking met twee lippenstiften voor de prijs van € 0,89. Ik besloot ze mee te nemen en ik zal hieronder vertellen of deze lippenstiften mij bevielen.

Dit is wat MAX&MORE make-up zelf zegt over hun lipstick :

  • vernieuwde formule met bijenwas
  • laat zich gemakkelijk aanbrengen
  • droogt niet uit en blijft lang mooi
  • met Vitamine E en Aloe Vera

Dit zit erin qua ingrediënten :

2

De verpakking :

1

De lippenstift zelf zit in een simpele zwarte huls, die niet heel stevig aanvoelt. Eroverheen geschoven zit een transparante schuifdop waarop MAX&MORE LIPSTICK op geprint staat. De lippenstift heeft een hele scherpe rand, welke vrij snel na gebruik weg is. Het geheel vind ik er allemaal erg goedkoop uitzien. In mijn verpakking zitten de kleuren Silky Nude en Hot Pink.

Silky Nude

Wat mij bij het swatchen direct opvalt, is dat de lippenstift erg romig aanvoelt. Ik vind de lippenstift ook een erg mooie glans hebben. De kleur Silky Nude is een hele lichte nude kleur, die bij mijn huidskleur zeker dat effect heeft. Het pigment is prima, en maakt mijn lippen haast onzichtbaar, zeker omdat de lipstick onverwacht een matte finish heeft.

Hot Pink

Hot Pink is echt een felle roze kleur; een kleur waar ik van houd ! Wat voor Silky Nude geldt, geldt ook hier. Het pigment is prima, en de kleur is precies goed. Ik heb er helemaal niets op aan te merken.

En dan het belangrijkste, de werking :
beide lipsticks blijven gemiddeld drie uur zitten en drogen mijn lippen niet uit.

Mijn mening luidt :
De MAX&MORE make-up LIPSTICK heeft een prettige textuur die zich makkelijk aanbrengt. Het pigment is goed, mijn lippen worden volledig bedekt en het resultaat blijft lang mooi. Het enige wat me stoort is dat de lipsticks er echt vreselijk goedkoop uit zien. En tja, goedkoop is deze lippenstift  natuurlijk ook, met z’n € 0,45 per stuk. Maar als ik eerlijk ben, is uiteindelijk de werking belangrijker dan het uiterlijk; en als we het daarover hebben, is dit een uitstekende lipstick !

De MAX&MORE make-up LIPSTICK kost € 0,89 per verpakking van 2 stuks en is verkrijgbaar bij de Action.

 

6 gedachten over “Beauty … Review MAX&MORE make-up LIPSTICK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.