Hoe je lippenstift je verraadt

Hoe ik het voor elkaar krijg weet ik niet, maar elke lippenstift die ik gebruik, eindigt in een driehoekvormige punt, zoals je boven ziet op de foto. En volgens de onderzoekers zou dat betekenen dat ik spiritueel, mysterieus, trouw, en levenslustig ben. Verder zou ik een beetje een groot ego hebben, en niet bang zijn van wat aandacht. En daar herken ik me wel in. Oeps … verraden door mijn lippenstift …

Natuurlijk zijn er meer vormen die een gebruikte lippenstift aan kan nemen. Hieronder een overzicht van de diverse vormen met de daarbij behorende karaktertrekken :

banaanPlatte bovenkant met daarin een klein kuiltje
Je bent avontuurlijk en nieuwsgierig en je maakt gemakkelijk nieuwe vrienden. Je onderscheidt je van de rest.

afgeplat rechtAfgeronde, gladde punt
Je bent aardig, gul, rustig, en niet-humeurig, en makkelijk in de omgang. De meeste mensen vinden je een schat.

RechtPlatte, rechte bovenkant
Je bent betrouwbaar, plichtbewust, recht-voor-z’n-raap en je houdt van uitdagingen. Je bent wel een beetje conservatief.

hellRonde schuine punt
Je bent enthousiast, energiek, gek op aandacht en behulpzaam. Je hebt een hekel aan plannen en bent een beetje chaotisch.

rondBrede punt
Je bent liefdevol, huiselijk, en een echt familie- en gezelschapsdier. Wel heb je soms de neiging een beetje te overdrijven en kun je doordrammen over kleine dingetjes.

maanHalf maantje (=jouw lippenstift heeft nog steeds de beginvorm)
Je staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, en bent een beetje gereserveerd. Je bent zelfbewust, en leeft graag binnen de lijntjes.

scherpScherpe schuine punt
Je bent extravert en gek op aandacht. Je hebt een duidelijke mening en die uit je graag. Je bent selectief in je vrienden.

Ik ben benieuwd hoe jouw lippenstift eruit ziet, en of jij je ook herkent in de daarbij behorende kenmerken. Kortom : verraadt jouw lippenstift jou ook ? Laat het me weten in de comments ! 

 

 

 

7 gedachten over “Hoe je lippenstift je verraadt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.