Beauty … Review VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken

Van nature transpireer ik nogal gauw en veel, en ik kan zeggen dat ik al heel wat deodorants uitgeprobeerd heb. Ik blijf nieuwe varianten uitproberen, en vandaag is het tijd voor een nadere kennismaking met de VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken.

Dit zegt VICHY zelf over dit product :
Anti-transpiratie spray tot 48 uur tegen hevige transpiratie.  Voor mannen en vrouwen die last hebben van hevige transpiratie en die op zoek zijn naar een goede deodoriserende werking, die comfortabel aanvoelt op de huid. Effectieve werking : De antitranspirante werkstoffen in deze spray geven een directe intense frisheid en een beschermd gevoel tot 48 uur lang.

De verpakking :

1

De fles ziet er fris uit; wit met een aquagroene dop.  Op zowel de voor- als de achterkant staat vrij veel tekst (verschillende talen).

De ingrediënten :
AQUA / WATER- ISOBUTANE- DIMETHICONE- ALUMINUM CHLOROHYDRATE- PHENOXYETHANOL- LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE- TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE- DIMETHICONOL- PARFUM / FRAGRANCE- CODE F.I.L.: B160020/4

Verdere eigenschappen :
Hypoallergene formule, zonder alcohol, zonder parabenen.

De geur :
is lekker fris, niet overheersend, en geen uitgesproken mannen- of vrouwengeur.

De werking :
uit de spray komt een krachtige, goed verdeelde mist die zacht en droog is. Niks nat of plakkerig gedoe, het voelt juist satijnzacht aan onder mijn oksels, tot aan de volgende dag.  Want deze deodorant is daadwerkelijk anti-transpirant, tot wel 48 uur. Behalve dan die ene keer dat ik vrij intensief gesport had, maar hé, dat vergeef ik Vichy !

Mijn conclusie :
de VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken doet wat hij belooft : hij houdt droog (tot wel 48 uur) en veroorzaakt geen witte of gele vlekken in kleding. Het enige nadeel van deze deo, in mijn optiek, is de prijs. Nou gebruik ik wel wat minder dan bij een “goedkopere” variant, waardoor deze Vichy langer meegaat en ik over het geheel genomen dus iets voordeliger uit ben, maar toch … Ik zou nog enthousiaster zijn als ie wat minder aan de prijzige kant zou zijn.

De VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken kost € 10,95 per stuk, bevat 125 ml./75 g., en is verkrijgbaar bij de Apotheek

 

10 gedachten over “Beauty … Review VICHY ANTI-TRANSPIRATIE DEODORANT 48U² Anti witte en gele vlekken

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.