treaclemoon my coconut island hand and body lotion

treaclemoon, ik word altijd vrolijk als ik de flessen bad- en douchegel zie staan. De leuke teksten die op de flessen staan, de frisse kleurtjes, de heerlijke geuren, en niet geheel onbelangrijk : het aantrekkelijke prijskaartje, maken dat ik dit merk graag gebruik in de badkamer.

Van de week zag ik bij de Albert Heijn reisverpakkingen van dit merk liggen. Voor € 0,99 nam ik een verpakking my coconut island hand and body lotion mee. Even kijken of ik hiervan net zo enthousiast kan raken als van hun bad- en douchegels.

Dit is wat treaclemoon zelf zegt over my coconut island hand and body lotion :

Deze heerlijk naar kokosnoot ruikende bodylotion heeft een romige en voedende formule die de huid intensief hydrateert en weer streelzacht en soepel maakt. Deze mini neemt u overal mee naartoe.

  • Door de rijke samenstelling wordt de droge huid zacht en soepel
  • De bodylotion trekt snel in, zonder een vetspoortje achter te laten
  • De huid ruikt langdurig onweerstaanbaar
  • Dierproefvrije formules, vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën

De geur van exotische kokosnoot in ‘My Coconut Island’ neemt je mee naar de Caraïben en laat je heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden en een azuurblauwe zee.

De verpakking en de geur :

IMG_7987

Het plastic flesje bevat 60 ml. en heeft een handig pompje. Er staat weer een geweldige tekst op : my coconut Island, I’m going to a faraway place she said… just for a while… her toes wriggled in the warm sand and a silly seagull laughed and danced in the sweet wind. Ik moet ervan glimlachen; hier houd ik van ! Om de kokosnoot geur kun je niet heen; die komt direct vrij.

Dit zit er in qua ingrediënten :

IMG_7988

 

IMG_7990

En dan het belangrijkste, de werking :
het pompje geeft een klein dotje af, welke perfect is qua dosering. De lotion smeert namelijk erg goed uit, en op deze manier hoef je niet te bang te zijn dat je teveel gebruikt. Voor mijn handen heb ik overigens maar 1 pompje per hand nodig; voor mijn benen 2 pompjes per been. De lotion trekt echt heel snel in en mijn huid is langdurig zacht en soepel. De kokosgeur blijft zeker een aantal uurtjes hangen.

Mijn mening luidt :
het is een heerlijke lotion die z’n werk goed doet. treaclemoon maakt haar beloftes waar ! Je moet wel echt van de kokosnoot geur houden, want die is behoorlijk aanwezig. Hoewel ik er een echt zomers vakantiegevoel van krijg, vind ik ‘m persoonlijk voor tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden iets té kokos-noterigs.

De treaclemoon my coconut island hand and body lotion 60 ml. kost € 0,99 per stuk en is verkrijgbaar bij de grotere filialen van Albert Heijn, alsmede via de website.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.