Beauty … Review NYC Matte Me Crazy

Matte kleuren beginnen steeds meer een comeback te maken; ook in de make up schappen tref ik het steeds vaker aan. NYC New York Color doet mee aan deze trend :

NYC New York Color introduceert Matte Me Crazy nagellak, een range met drie ultra urban, salon geteste, matte kleuren in een iconisch NYC New York Color nagellak flesje. De grote borstel maakt het makkelijk om de nagellak gelijkmatig aan te brengen in één enkele beweging. Terwijl de nieuwe matte formule zorgt voor stunning nagels waar mensen hun hoofd voor omdraaien. You’ll be  matte about it.

Nou, ik ben benieuwd !

Ik kocht nr. 002 Run the show; een prachtige rode tint. Het flesje heeft een taps toelopende dop die prima in de hand ligt. Helemaal enthousiast ben ik over het kwastje; die is breed en afgerond en de nagellak kon ik er makkelijk mee aan brengen.

Vlak na het lakken is de nagellak glanzend, maar al snel droogt hij mat op. Met 1 laag is hij al dekkend :

NYC1

Maar met twee lagen vind ik het net even mooier. De kleur is dieper en intenser, en het gaat niet ten koste van het matte effect :

NYC2

De kleur Matte Me Crazy 002 is mooi, dekt volledig en egaal en de nagellak lakt makkelijk en droogt snel. De lak bleef bij mij 4 dagen zitten zonder te bladderen. Een goede kwaliteit voor een leuk prijsje. NYC maakt haar beloftes waar : I’m mad .. euh ik bedoel … matte about it !

De nagellak van NYC kost €2,49 per stuk en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

6 gedachten over “Beauty … Review NYC Matte Me Crazy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.