3 onmisbare verzorgingsproducten voor tijdens de wintersport

Wind, sneeuw, kou en felle zon, deze ingrediënten zorgen ervoor dat ik tijdens mijn wintersportvakantie andere verzorgingsproducten gebruik dan normaal. In dit artikel laat ik je zien welke 3 verzorgingsproducten ik ter aanvulling gebruik, en onmisbaar vind voor tijdens de wintersportvakantie :

FullSizeRender

Crème die beschermt tegen de wind en kou
Hier gebruik ik Latschenkiefercreme voor. Deze vette crème, die wel wat weg heeft van vaseline wordt in de volksmond ook wel skilerarenvet genoemd. Het biedt niet alleen een buffer tegen de wind en de kou, maar ondersteunt tevens het bruiningsproces van de huid. Latschenkiefercreme biedt overigens geen bescherming tegen de zon.

 IMG_7350

Lippenbalsem
In het dagelijkse leven draag ik altijd lippenstift, maar tijdens het skien ga ik liever voor een “natural look”. Om mijn lippen te verzorgen gebruik ik daarom een lippenbalsem. Momenteel gebruik ik Carmex, Deze lippenbalsem kalmeert, verlicht en hydrateert de lippen. Verder blijft ie lekker lang zitten, en geeft het een mooie glans.

FullSizeRender

Nivea crème in het blauwe blik
Ik merk over mijn hele lichaam dat mijn huid droger is. Daarom smeer ik wat meer dan normaal. Hier gebruik ik graag Nivea crème in het blauwe blik voor. Droge handen, voeten of benen, een likje Nivea lost het op.

Heb jij ook producten die je alleen tijdens de wintersport gebruikt ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.