09-02-2016 : my day in pictures

07:00 uur, de wekker gaat, maar ik ben al een tijdje wakker. Klaar voor weer een dag lekker buiten bezig zijn. We kleden ons gauw aan, en gaan naar beneden om te ontbijten. Daarna skischoenen aan, jas aan, en hup naar de skilift die ons naar boven brengt. We moeten op tijd boven zijn omdat onze dochter een ochtendje skiles krijgt. Vandaag voor de derde (en laatste) keer. Deze ochtend is dus de laatste dat mijn man en ik samen skiën. Vanaf morgen zullen we de rest van de vakantie lekker 24/7 met zijn drietjes doorbrengen.

Als we onze dochter afgezet hebben, gaan we eerst koffie drinken. Dat is vaste prik in de ochtend. We bespreken waar we naartoe gaan skiën, en gaan daarna op pad. De sneeuw is goed en het weer is ok. Er staat wel wat wind, maar de zon schijnt en het zicht is goed, dat is het belangrijkst. Voor later vandaag geven ze wel wat waarschuwingen af. Ze raden aan niet te ver weg gaan, omdat er wat liften gesloten zullen gaan worden. Er wordt storm verwacht.

8

De eerste paar afdalingen gaan lekker, de pistes liggen er mooi bij, en ondertussen spotten we onze dochter die samen met haar skilerares de berg afsjeest. Ze heeft de afgelopen dagen veel geleerd. Zo mocht ze met stokken gaan skiën, en dat wilde ze al haar hele leven ;-), en skiet ze al behoorlijk parallel. Het ziet er prima uit en ze komt zonder moeite de berg af.

1
Baby it’s cold outside !

Al snel merken we dat de pistes steeds drukker worden. Bij alle skiliften is het megadruk omdat het skigebied steeds meer ingeperkt wordt. Het is maar goed dat het niet altijd zo druk is. Het begint ook steeds meer te waaien, en steeds kouder te worden. De wind wordt snijdend, en de snottebellen hangen aan mijn neus. Tijd voor een warme choco met een Wodka Feige – de ideale drankjes om weer snel lekker warm te worden.

Dan is het tijd om onze dochter te halen, en omdat ze het zo goed heeft gedaan, heeft ze een gouden medaille gekregen. Ze is er super blij mee, en wij zijn natuurlijk super trots op haar. Na de lunch willen we nog wat skiën maar het is inmiddels nog kouder geworden, en het zicht begint slechter te worden. En dat is niet fijn skiën. We sluiten de dag af in Kinderland, waar onze dochter nog even wat showtjes geeft, en lekker nog wat in de sneeuw speelt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.