06-02-2016 : my day in pictures

 

IMG_7208

Grussgott  ! Het is 06:30 uur, niet bepaald het tijdstip waarop ik tijdens vakantie uit bed wil, maar he, het is voor een goed doel. Vandaag staat deel II van onze reis op het programma, en hoe eerder we op de eindbestemming zijn, hoe eerder we kunnen skiën ! We bestellen een vlugge kop koffie en stappen weer de auto in. Onder het genot van K3 om 07:53 (oh joy…) gaan we op pad.

We zien het landschap steeds witter worden, naarmate we dichterbij de eindbestemming komen. Ik was bijna vergeten hoe adembenemend mooi de besneeuwde bergen eruit zien.

Om 09:55 uur zijn we veilig aangekomen, en schuiven we aan bij het ontbijt van het hotel waar we de komende week zullen verblijven. Lekker verse kaiserbroodjes, gebakken eitje, hmmm…, even wat energie erin gooien. We gaan immers later vandaag aan de ski Maar eerst besteden we wat tijd aan onze dochter die zich heel goed heeft gehouden tijdens de lange autorit. We spelen een paar potjes Uno, en gaan daarna nog even het dorp in om haar huurski’s en -schoenen te halen. Ondertussen banjert ze lekker op de heuvels sneeuw.

En dan is het zover : we pakken de lift en gaan naar boven; zin in ! Het duurt ongeveer een kwartier voordat we boven zijn. Om de tijd te verdrijven doen we een klapspelletje met een liedje dat dochterlief zelf verzonnen heeft. We hebben de grootste lol.
En kijk eens hoe mooi dit uitzicht ! En weet je, het ziet er niet alleen super uit. Het was ook super. De weercondities waren ideaal. Het was een paar graden onder nul, met een lekker zonnetje erbij. Ook de sneeuw was in perfecte staat. En dan die frisse lucht. Echt Genieten !

Helaas was het alweer veel te snel 16:00 uur, de tijd dat de liften dicht gaan. We konden nog net de laatste lift naar boven pakken, en zo kon het dat we alleen op de piste waren. Heel uniek, zo met helemaal niemand om je heen. Daar zou ik aan kunnen wennen hoor !

Na deze solo afdaling pakten we weer de lift naar het dorp. En zat de eerste heerlijke ski dag erop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.