Personal … My Life in 20 questions

my life

Alweer een behoorlijke tijd geleden zwierf de My Life In 20 Questions tag rond in blogland. 20 random vragen over je leven, je voorkeuren en dromen. Het leek me leuk om deze eens te beantwoorden, zodat jullie mij wat beter leren kennen. Hier gaan we, mijn leven in 20 vragen!

1. Favoriete kleur?
Oei, lastige vraag om mee te beginnen. Ik vind heel veel kleuren mooi. Maar als ik dan echt 1 kleur zou moeten kiezen, dan kies ik (crème-)wit. Hoewel, is dat eigenlijk wel een kleur ?

2. Favoriete getal?
Even getallen, en ronde getallen vind ik lekkere getallen. Ik heb geen lucky number.

3. Droombaan?
Iets in de showbizz. In mijn dromen zie ik mezelf al schitteren in musicals, of in een Holiday on Ice-show, maar helaas ontbreekt het me aan ieder talent op dat vlak. Zingen en dansen zijn in real-life niet aan mij besteed.

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
Ik zie mezelf nergens in mijn eentje wonen; ik ben getrouwd en heb een dochter van bijna 7, dus ik hoop en verwacht nog voor altijd samen met mijn man te wonen en hoop dat onze dochter nog heel lang bij ons blijft. Op dit moment zijn we ook nog eens ons droomhuis aan het bouwen op onze droomplek en ik zie ons voorlopig ook niet verhuizen.

5. Favoriete manier om te reizen ?
De auto. De vrijheid die je hebt, nooit vertraging, gaan en staan waar je wilt, lekker keihard met de muziek mee zingen; ik ben blij dat ik ‘m heb !

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Hardlopen, shoppen, films kijken, uit eten gaan, en sinds kort natuurlijk ook bloggen, zijn de dingen waar ik het liefste tijd aan besteed.  

7. Favoriete kledingwinkel?
HEMA voor de basics en de Bijenkorf voor het “echte werk”. 

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Adele. Maar dan wel een goede plaats tegen een redelijke kaartjesprijs. Als ik hoor tegen welke prijzen de kaartjes voor haar aanstaande concerten weggaan/weggegaan zijn; belachelijk !
Verder ben ik een groot fan van Eros Ramazzotti en zijn concerten zijn geweldig. Ik ben onlangs nog naar Perfetto geweest. Ook van hem zou ik graag nog een concert bijwonen.

9. Favoriete thee?
Geen. Ik ben een echte koffieleut.

10. Verzamel je iets?
Metalen blikjes van voedingsmiddelen die ik gebruik.

11. Ik kan niet slapen zonder…
… iets over me heen. Dat mag een dekentje zijn, een dekbed, of desnoods een jas, maar ik moet iets over me heen hebben liggen. Al is het 30 graden.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou in eerste instantie dat geld vast zetten op de bank en er helemaal niets mee doen. Geen impuls aankopen, geen investeringen. Ik zou eerst eens heel goed bedenken wat ik met dat miljoen zou gaan doen. Want als ik niet uit kijk, dan is dat miljoen zo op 😉

13. Favoriete make-up merk?
Ik heb geen favoriet make-up merk maar ik gebruik wel altijd hetzelfde merk product : eyeliner en foundation van de HEMA, mascara van Essence, en concealer van KIKO. Voor mijn rouge, nagellak, en oogschaduws heb ik geen vast merk.

14. Favoriete lekkernij?
Apekoppen, winegums en Quality Street.

15. Favoriete seizoen?
Lente! Lekker zacht weer, alles begint weer te bloeien en mensen worden vrolijker. Bij de eerste warme zonnestralen overdag lekker in het zonnetje zitten. Genieten !

16. Slaap je met je deur open of dicht?
Ik slaap eigenlijk altijd met de deur een beetje open, zodat ik mijn dochter kan horen wanneer ze me roept, of wanneer er iets is.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik deed bij blogs heel veel inspiratie op, maar had tegelijkertijd zelf ook veel verhalen en informatie in mijn hoofd die ik wilde delen. Daarom heb ik mijn eigen plekje op het web gecreëerd.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Nee. Ik koop wel regelmatig tijdschriften.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Slapen!

20 Favoriete parfum?
Armani Sì Eau de Parfum.

Zo, dit waren ze dan. Jullie zijn 20 weetjes wijzer over mij. Hoe zou jij deze 20 vragen (of een paar ervan) beantwoorden?

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.