2-2 : dingen waar ik blij van word

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig :

❤ mijn nieuwe Woolrich Military Eskimo winterjas ❤ dat ik 44 weken, 1 dag, 12 uur, 34 minuten en 42 seconden geleden mijn laatste sigaret opstak ❤ dat ik tot op heden 5.881 (!) sigaretten  niet gerookt heb ❤ dat het alweer langer licht wordt ❤ runs waarbij ik me on top of the world voel ❤ dat ik momenteel letterlijk en figuurlijk superlekker in mijn vel zit ❤ nieuwe herinneringen maken ❤ nog 3 nachtjes slapen en dan ga ik op wintersport ❤ nog 35 nachtjes slapen en dan ga ik naar Rome ❤ citroen merengue taart ❤  Celestial Seasonings True Blueberry ❤ uit mijn comfort zone treden ❤ vage plannen om naar Parijs te gaan  ❤ met net geschoren benen in een vers verschoond bed stappen  ❤ griezelverhalen verzinnen met mijn dochter  ❤ bezig zijn met mijn blog  ❤ voorjaarsbloemen  ❤ goede Latte Macchiato ❤ echt uitgerust wakker worden  ❤ geurkaarsen  ❤ mijn trip naar Berlijn  ❤ shoppen bij de Action  ❤ een wit pistoletje filet americain en een kleine koffie verkeerd on-the-go ❤ een to-do-lijst volledig af kunnen strepen  ❤ mijn baan ❤ bosbessen en bramen en frambozen  met citroenkwark  ❤ zelfstandig zijn  ❤ me kwetsbaar op durven stellen  ❤ steeds meer de contouren zien van ons nieuwe huis  ❤ champagne  ❤ koffie op bed  ❤ oude koeien lekker in de sloot laten ❤ het bos ❤ de Minions  ❤ rijstwafels met mama-worst  ❤ Halli Galli ❤ OK zijn met wie ik ben  ❤ mooie zonsopgangen op weg naar mijn werk

Waar maakt jou op dit moment gelukkig ?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.