That time of the month… Januari 2016

Lees/leef met me mee in deze terugblik op de afgelopen maand :
Januari, de maand waarin alles weer in zijn ritme kwam na de feestmaand december. De kerstboom is het huis weer uit en de werk- en schoolweken zijn weer normaal. Heerlijk weer hoor, die structuur en regelmaat. Hoewel, het heeft inmiddels wel weer lang genoeg geduurd. Kom maar weer door met wat vrije dagen ;-).

american beauty

Favoriete vrije tijds besteding : films kijken. Ik keek deze maand veel Netflix. Lekker ’s avonds voor het slapen gaan nog even in bed met mijn laptop kruipen. Ik keek American Beauty (favoriet!), Eat Love Pray (mooi), How To Get Away with Murder (wel ok), Making a Murderer (saaaai), Jesus Camp (op momenten bizar), en Under The Tuscan Sun (leuk). Naar de cinema ging ik twee keer : met mijn dochter naar Mega Mindy versus Rox (wat is Jim Bakkum leuk opgedroogd !), en met mijn man naar Bridge of Spies.

voeten

Nieuwe ervaringen : ik ging voor het eerst naar de pedicure. Normaal houd ik er niet zo van als mensen aan mij zitten, en qua uiterlijk ben ik altijd van de quick-fixes, maar dit was even nodig. Ik had namelijk last van mijn eelt, en er was ook een nagel aan het ingroeien. Ik vond het fijn, luxe zelfs omdat ik ook mijn teennagels heb laten lakken, en na afloop liep ik op wolkjes.

dentist

Minder moment deze maand was het feit dat mijn kroon er voor de 3e keer uitviel, en ik dus weer voor 2,5 uur in de tandartsstoel plaats moest nemen. De tandarts is ervan overtuigd dat het nu niet meer mis kan gaan. Nu ik nog …

pomphuis

Mooie herinneringen werden gemaakt op vrijdag 22 januari ❤.

lucht

Genieten deed ik van de mooie roze luchten, ’s ochtends op weg naar mijn werk. Je kunt echt merken dat we op weg zijn naar het voorjaar, nu het al weer wat eerder licht wordt, en wat later donker.

Als ik terugkijk op de maand januari 2016 was het voor mij een maand die letterlijk stond voor een nieuw begin, een nieuwe start. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, en een nieuwe bezigheid : bloggen.

De maand samengevat in 1 woord : vernieuwing.

Welk woord zou jij gebruiken als jij de afgelopen maand zou moeten samenvatten in één woord ?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.