Let’s get started !

Waarom zijn blogs voor vrouwen boven een bepaalde leeftijd zo saai ? Waarom zit er zo weinig pit in, en kan ik er niet door geïnspireerd raken ? Fijner vind ik het om blogs te lezen van 30- vrouwen hoewel die natuurlijk niet altijd meer helemaal op mijn lijf geschreven zijn. Ik haal er dan ook uit wat ik kan gebruiken, en gooi er mijn eigen sausje overheen (en ben tegelijkertijd blij dat ik niet meer over de onzekerheden beschik die die meiden nog wel hebben).

Maar dat kan toch niet het lot zijn van ons,
oudere jongeren ? Daarom heb ik besloten om Forever38.com te beginnen.

Forever38.com is allereerst een uitlaatklep voor mezelf. Tegelijkertijd hoop ik vrouwen van rond mijn leeftijd te inspireren. Mijn leven is niet perfect, ik ben niet perfect, maar ik leid een lekker leven en ik ben gelukkig met hoe ik leef, en met wat ik heb. Op dit punt ben ik natuurlijk niet vanzelf gekomen. Ieder leven heeft zo zijn ups en zijn downs, zo ook de mijne. Zonder die downs, zouden de ups niet bestaan. Je leert dingen pas waarderen op het moment dat je ook met de minder leuke dingen geconfronteerd bent geweest.

Ik probeer met Forever38.com geen perfect beeld van mijn leven te schetsen, maar wel een reëel beeld; hoewel je zult begrijpen dat ik sommige onderwerpen niet zal delen vanwege te privé. Ik doe er echter wel alles aan om geen eenzijdig beeld te scheppen.

Ik wil de dingen waar ik enthousiast over ben graag met mensen delen; of het nu gaat om een bepaalde bestemming, een mooie film, of een anti-rimpelcrème die echt werkt (of juist die hippe hype die je echt niet mag missen…). Tegelijkertijd hoop ik dat je door mijn blog te lezen even kunt ontspannen.

Ik ben Vera, voor altijd 38, getrouwd, en moeder van een dochter. Lees mee en enjoy !

*Het afgebeelde boekje kocht ik bij de Hema voor € 2,99. Het heeft een kant met scheurpapier voor “to do”, en een kant met scheurpapier voor “blog notes”. Dit boekje gaat al een tijdje standaard mee in mijn tas; hij is klein en dus makkelijk mee te nemen. Er staan al behoorlijk wat krabbels en ideeën voor blogposts in, dus … let’s get started !

 

 

 

 

Een gedachte over “Let’s get started !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.