Mijn doelen voor de maand december 2019

Er zijn nog heel wat dingen die ik graag zou willen doen maar vaak gaan deze dingen de koelkast in voor later en komt er vervolgens helemaal niks meer van. De tijd vliegt voorbij … zoveel te doen en zo weinig tijd. En daarom stel ik mezelf maandelijks een aantal doelen. Want wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat het stellen van doelen tot betere resultaten leidt; wanneer je jezelf een doel stelt ga je beter je best doen om dit doel te behalen. De komende maand wil ik het volgende gaan doen :

blogplanning

Al sinds het begin van mijn blog (oprichtingsdatum : 26.01.2016 – mijn eerste blogpost vind je hier , pure nostalgie, hahaha) publiceer ik op woensdag, vrijdag, en zondag, en 1x in de maand op de dag van de dubbele getallen. Nou heeft er met name het afgelopen jaar een merkbare verschuiving in mijn privé leven plaats gevonden. Nieuwe hobby’s hebben hun intrede gedaan, maar ook op werk- en privé gebied zijn er wat veranderingen geweest die ook zo hun tijd en aandacht vragen. Omdat deze blog een hobby is, die ik naast mijn gewone werk/gezin/sociale leven/verplichtingen/andere hobby’s/etc. doe, wil ik deze maand eens gaan bedenken hoe ik mijn blogplanning de komende tijd handen en voeten wil geven. Blijf ik de huidige blogplanning hanteren ? Of ga ik toch wat wijzigingen aanbrengen ? Food for thought …

sportieve doelen

Hardlopen is mijn fysieke en mentale uitlaatklep, en om mezelf gemotiveerd te houden wil ik ook in 2020 weer mee gaan doen aan wedstrijden. Deze maand wil ik gaan bepalen welke wedstrijden dat gaan worden.

Wat wil jij deze maand nog graag doen ? Liefs, Vera

2 gedachten over “Mijn doelen voor de maand december 2019

 1. Ik ben ook over mijn blog aan het nadenken, maar dan meer of ik gewoon de comments uit moet zetten omdat het veel minder is geworden. Ik krijg nog wel reacties via Facebook, twitter en instagram maar op de blog is het echt heel weinig. Vind ik heel jammer en denk erover om het gewoon uit te zetten…hoef ik er ook niet mee te zitten als er helemaal geen reactie komt.

  Like

  1. Elke reactie is de moeite waard toch. En beter één goede dan een hoop nietszeggende. Tenminste, zo denk ik erover. Maar ik snap wel dat jij dat misschien anders ziet. Tot de tijd dat de reacties aan staan, zal ik er aan denken wat vaker bij jou een reactie achter te laten, nu ik weet dat ik jou daar blij mee maak 😉
   -x-

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.