Mijn goede voornemens voor 2024.

Vandaag vertel ik je mijn goede voornemens voor dit jaar ! Nou ja, echt goede voornemens zijn het niet. De ene betreft meer het uitvoeren van een plan, en de ander heeft te maken met geld. Maar voor beide moet ik wel moeite doen, dus daarom schaar ik ze onder de categorie “goede voornemens”.

€1.378,00 sparen.

Net als voorgaande jaren wil ik weer meedoen met de 52-weken spaar challenge. Ik schreef er al eerder deze blog over : Hoe je in een jaar tijd € 1.378,- kunt sparen ! De opbrengst van 2024 gaat net als vorig jaar in de pot voor de over-the-top reis naar Thailand die ik met mijn Sis wil gaan maken.

Tarot-kaarten eigen maken.

De Tarot-cursus die ik de afgelopen maanden heb gevolgd was super interessant en smaakt absoluut naar meer. Ik zou graag uiteindelijk zo eigen met de kaarten willen zijn, dat ik leggingen voor mensen zou kunnen doen. Om ze inzichten te geven, en zo verder te kunnen helpen bij levensvragen die ze hebben. Maar voor ik zover ben, moet ik nog veel meer studieuren maken, en dat wil ik dit jaar dan ook gaan doen.

Heb jij ook goede voornemens voor 2024 ? Ik zou het leuk vinden als je ze zou willen delen ! Liefs, Vera.

6 gedachten over “Mijn goede voornemens voor 2024.

  1. Een Thailand reis is de moeite waard om voor te sparen.

    Ik schrijf geregeld over mijn ervaringen met Thailand.

    Al zijn mijn emigratie plannen naar Thailand mislukt.

    Succes met jouw spaarplannen.

    Optimistische groet,

    Like

    1. Als ik dichter bij de reis kom hoop ik nog wat insider-tips van jou te mogen ontvangen, Rob ! Voor nu gaat het nog wel even duren; mijn zus en ik zijn nogal wat van plan namelijk (en we willen business class vliegen, dat is met name de boosdoener)
      Reislustige groet terug !

      Like

  2. De laatste weken van het jaar stonden in het teken van ziekte en overlijden. Vlak voor kerst hoorden we dat een tante erg ziek is en het een kwestie van dagen/weken was. 2024 heeft ze zelfs niet gehaald. Het is een cliché maar ik wil proberen om ’s avonds bewust stil te staan bij de dagen en iedere dag 2 dingen op te schrijven waar ik dankbaar voor ben en dat hoeft niet groots en meeslepend te zijn maar bijvoorbeeld toen het gisterenmiddag droog was ik een merel hoorde fluiten. Ik zou overigens wel interesse hebben in zo’n Tarotlegging al dan niet als proefpersoon. Fijn weekend en ik hoop dat je bovenooglidcorrectie inmiddels achter de rug is en het iedere dag een stukje beter gaat!

    Like

    1. Gecondoleerd lieve Ilona ! En je voornemen om elke dag een dankbaarheidslijstje te maken is een heel mooie. Ik sta bewust ’s avonds, voor het slapen gaan, stil bij de dag om de dag zo “goed” te eindigen. Er is inderdaad elke dag wel iets te vinden om dankbaar voor te zijn. En natuurlijk publiceer ik maandelijks dat lijstje op mijn blog; ik werk dat gedurende de maand bij met highlights, en dat zijn zoals je weet soms heel simpele dingen.
      Bedankt voor je aanbod om proefpersoon te zijn voor een Tarotlegging. Als ik wat verder ben kom ik daar zeker op terug.! Lijkt me zeker wat om te doen, als is het ook om een gezicht bij jou te hebben, lijkt me leuk jou te ontmoeten ! Fijne week weer xx

      Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.