My Weekly Diary #18/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week borg ik mijn skischoenen op, startte ik mijn training voor de DamTotDam2023 weer, en kon ik mezelf met moeite beheersen. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Het zit erop, onze ski-vakantie. We staan vrij vroeg op, en na het laatste Kaiserbroodje stappen we op tijd in de auto. We maken nog een pitstop bij de Appie onderweg, even wat kleine boodschapjes en ons avondeten voor vandaag halen, en dan zijn we weer lekker thuis.

Bye bye, Ischgl !

Dinsdag.

Een vrij standaard kantoordag vandaag, en als ik thuis kom ligt het verjaardagscadeau dat ik voor mezelf kocht, op me te wachten .. Het kost me enorm veel moeite om me te beheersen en het pakje nog niet uit te pakken, maar ja, ik ben nog niet jarig natuurlijk, dus ik besluit ‘m ongeopend te laten en de inhoud ook nog niet in gebruik te nemen. Of ik het vol ga houden tot mijn daadwerkelijke verjaardag (zondag 14 mei) weet ik nog niet, maar voor vandaag is het in ieder geval gelukt 😉

Weinig uitnodigend, deze verpakking … het staat in schril contrast met wat erin zit …

Woensdag.

De morgenstond heeft goud in de mond … Ik check om 07h25 in om banen te gaan zwemmen

Een lekkere, productieve dag vandaag, die actief van start gaat als ik om 07h10 op de fiets stap om naar het zwembad te gaan. Vanwege een pijntje in mijn knie heb ik besloten dit als training te gaan doen in plaats van te gaan rennen, en tja, alle zwembaden in de buurt hebben onmogelijk vroege openingstijden dus er zat geen andere keuze in dan mijn wekker vroeg te zetten. Voordeel is wel dat ik om 08h30 mijn portie beweging al in the pocket heb en er zeeën van tijd voor mij liggen. En die benut ik goed ! Ik neem lekker de tijd voor mezelf in de vorm van een uurtje lezen en diamond-painten, en verder doe ik wat in het huishouden en ga ik ‘s middags naar de kapper en de stad. Als klap op de vuurpijl schrijf ik na het avondeten 2 blogs.

Donderdag.

Een drukke werkdag die eindigt met een Chardonnay (of twee), en na het avondeten ga ik lekker vroeg naar boven met het plan de aangrijpende serie “Niet Klein Te Krijgen” te gaan bingen. Een triest en tegelijkertijd prachtig programma. Helaas beginnen mijn ogen na een minuut of 10 al zwaarder te worden, en ik val ik redelijk snel in slaap. Wat een granny begin ik te worden, pfff, hahaha.

Wat zijn de gevolgde kinderen toch positief en dapper, en hoe lief is Paul de Leeuw.

Vrijdag.

Mijn thuiswerkdag verloopt prima, en ik kan tussendoor zelfs een uurtje vrij maken om te gaan hardlopen. Echter, als ik naar buiten ga, hoor ik in de verte onweer. Doodeng ! Ik besluit daarom voor mijn veiligheid niet mijn standaard rondje door de weilanden te doen, maar in plaats daarvan naar de atletiekbaan te gaan. Ik vind die baan een gruwel, en zodra ik er ben begint het ook nog eens keihard te regenen. Maar ik zet door, totaal verregend en verkleumd, en uiteráárd stopt het met regenen zodra ik mijn laatste meters in ga … hahaha, je kent het vast wel ! Het bad dat ik daarna neem voelt extra lekker aan, en als ik mijn laatste e-mails gedaan heb, is het heerlijk vertoeven op de bank met een film en een lekker maaltje. Ik glijd lekker het weekeinde in.

Koud, verregend, ka-pot, maar ook supertrots dat ik doorgezet heb en de 10 km heb volgerend.

Zaterdag.

Het grootste gedeelte van de dag zit ik voor de tv, intens te genieten van de Coronation van King Charles III. Wat indrukwekkend allemaal, prachtig ! ’s Avonds houden we ons wekelijkse Tapas en Filmavondje en kijken we naar Peter Pan & Wendy op Disney+.

De Kroning.

Zondag.

En deze laatste dag van de week start ik met een uurtje hardlopen terwijl Little Miss C golfles heeft. En de rest van de dag doe ik lekker rustig aan, met lezen, bloggen, en diamond-painten. Mijn eendje is eindelijk af, mooi op tijd voor Pasen volgend jaar dus, dan ga ik ‘m zeker neerzetten !

13 uur en 10 minuten besteedde ik aan deze diamond paint.

Komende week wordt een feestelijke, met een workshop make-uppen, een toneelvoorstelling, een hardloopwedstrijd, en natuurlijk mijn verjaardag ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #18/2023.

  1. Goedgevulde week en qua beweging kun je trots op jezelf zijn! Toen je vorige week vertelde over je tas heb ik ‘m opgezocht en gezien de prijs zou je toch wel een iets andere verpakking verwachten, maar goed het gaat om de inhoud natuurlijk:-) En dat baby eendje dat kan nu ook hoor als ik ’s morgens om 06.00 uur naar de vijver buiten kijk zie ik allemaal ouders met kleine pulletjes. Fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.