05.05.2023 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ wining&dining ♥ uurtje zwemmen ♥ het mooie graf dat wij uitgekozen hebben voor mama ♥ een Happy Stone vinden ♥ mijn lieve volgers ♥ Villa Massa limoncello ♥ London ♥ fish&chips eten bij Poppies ♥ dat ik mijn vliegangst overwonnen heb ♥ Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne ♥ Gin Tonic en paardenrennen ♥ lemon curd ♥ Back To The Future The Musical ♥ MEN ♥ Fortnum&Mason Pineapple and Coconut Infusion ♥ dat mijn bloeddrukmetingen al zo lang zo mooi stabiel zijn ♥ Too Faced The Natural Nudes eye shadow palette ♥ Lutterade ♥ in t-shirt kunnen hardlopen ♥ Kinepolis Ladies Night ♥ Marokkaanse poefjes ♥ naar Antwerpen met de Fiat500 ♥ de twee Lonneke Nooteboom Style Your Day zomerjurken die ik kocht ♥ nieuwe plantjes in de tuin ♥ trainen voor de Dam Tot Damloop ♥ de geur van regen ♥ geld verdienen door op de rommelmarkt te staan ♥ spontane date night met Mr C ♥ wintersport ♥ rendementen bijgeschreven krijgen ♥ Ronnefeldt LeafCup Sweet Berries ♥ Aperol Spritz ♥ Eros in Ischgl ♥ naar Rome in april 2024 ♥ Jacquemus Le Bambino Long ♥ LONGCHAMP Le Pliage Desert ♥ Zigge-Zagge ♥ kruisbessenvlaai.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

3 gedachten over “05.05.2023 : dingen waar ik blij van word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.