My Weekly Diary #17/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week raakte een zakelijke mededeling me meer dan ik had verwacht, verliep de start van onze ski-vakantie niet vlekkeloos, en genoot ik van Eros in Ischgl ! Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary .

Maandag.

Stilte voor de storm.

Zodra ik op kantoor ben word ik apart geroepen en meldt mijn manager me dat zijn dienstverband per 30.06.2023 in “goed onderling overleg” zal eindigen, en ik moet zeggen, dit bericht hakt er op in. Het doet me meer dan ik had gedacht. De rest van de dag staat in het teken van het bespreken en regelen van allerlei zaken hieromtrent, uiteraard alles onder embargo, en dat maakt het een erg beladen dag.

Dinsdag.

Vandaag is de laatste werkdag voor mijn vakantie, en die besteed ik extern, op locatie, samen met al mijn collega’s. De dag wordt gestart met De Mededeling en die zuigt direct alle energie weg. Het is dan ook een pittige dag die ik zo snel als mogelijk af wil sluiten, en ik blijf daarom niet plakken bij de borrel. Volgende week dinsdag sta ik er weer, rise and shine, maar voor nu ben ik er even klaar mee. Letterlijk en figuurlijk.

The show must go on, maar mijn input gaat moeizaam …

Na het eten lees ik wat, diamond-paint ik een half uurtje en neem ik een uitgebreid warm bad. Inpakken doe ik morgen wel !

Woensdag.

Ik start de dag met een trainingsrondje (5 km, nuchter) en een warm schuimbad. Daarna leef ik me uit met koffers inpakken en het huishouden. Wat is dat toch, dat je je huisje schoon wilt hebben als je op vakantie gaat ?!

Donderdag.

En dan blijken de kaarten gedraaid … Little Miss C is ziek geworden en de plannen zijn omgegooid. We blijven vandaag in huis en duimen keihard dat we morgen alsnog kunnen vertrekken.

Jacquemus Le Bambino Long.

Ondertussen word ik verliefd op de tas die prinses Amalia in haar handen heeft tijdens Koningsdag (en die ik al eerder in haar handen gespot had), en begin ik een shopmissie …

Vrijdag.

En dan … zit ik ‘s avonds lekker aan de Wiener Schnitzel mit Pommes en een lekkere Aperol Spritz. We zijn goed aangekomen in Ischgl ! Het is bijzonder om te zien hoe groen het is. Normaal gesproken zijn we hier natuurlijk altijd in de winter. Bepaalde plekken herken ik gewoon niet, bizar.

De skivakantie begint altijd met het eten van Wiener Schnitzel mit Pommes.

Zaterdag.

De dag begint bewolkt, maar gelukkig trekt het al snel na het ontbijt open, zodat we toch nog redelijk op tijd met de lift naar boven kunnen. De sneeuwcondities blijken echter matig te zijn. Er ligt veel, maar het is papperig en het skiën is hard werken ! Tijdens de lunch genieten we van het pre-closing concert op de Idalp, en als we later weer in het dal zijn is het dorp veranderd in een feestterrein. Het is een groot festijn met dj’s, biertentjes en een mega feestelijke après-ski. Ik geniet enorm van de sfeer en van het mensen kijken. Wat ontzettend leuk om dit mee te maken !

Zigge-Zagge !

Zondag.

En dan is het zover, de dag van het concert waar wij eigenlijk in 2020 al naar toe zouden gaan: Eros Ramazzotti in Ischgl ! De ochtend skiën we nog een aantal pistes en dan is het tijd om een plekje te gaan zoeken. Althans, die schone taak is voor Mr C en Little Miss C; ik heb Eros gespot die aan het inzingen is, en je snapt, ik ga dáár heen. Het duurt maar een kleine 10 minuten, maar ik geniet al volop. En dan, na nog een klein uurtje wachten op een geweldig plekje in de zon start het concert. En wat een spektakel is dat; die stem, de performance, de omgeving, ik geniet intens.

Sfeertje hoor.

‘s Avonds sluiten we deze vakantie af zoals we ‘m begonnen zijn : met Wiener Schnitzel mit Pommes en een Aperol Spritz voor mij. Diet starts tomorrow …

Komende week heb ik nog een dag vrij, wordt het verjaardagscadeau dat ik voor mezelf kocht bezorgd, en ga ik naar de kroning van King Charles III kijken. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #17/2023.

 1. Heerlijk om te lezen en jullie hebben genoten zo te lezen, benieuwd naar je verjaardagscadeau maar heb zo’n vermoeden 3 letters?? Vandaag is Ed jarig en we proberen er een dagje voor ons van te maken na alles perikelen weer met mijn moeder deze week. De gemeente Amsterdam ‘eist’ ineens 16 maanden wachtlijst i.p.v. 10. We hadden gehoopt en verwacht dat er na 15 april hulp zou komen nu ineens weer 6 maanden extra en wie weet is de termijn dan 20 maanden. Ik begrijp nu wel dat veel mensen afhaken bij zo’n onbetrouwbare overheid. Grappig te lezen een schoon huis als je met vakantie gaat ik trok vroeger bij wijze van spreken al dweilend de voordeur dicht:-) iets met je kunt alles pas loslaten en genieten als je huis schoon is:-) Fijne week!

  Like

  1. Gefeliciteerd met Ed, Ilona. Hopelijk hebben jullie een leuke dag! Maar wat een bizarre eis van die wachttijd, dit is niet te doen toch? Gaat het om thuiszorg? En jaja mijn cadeau aan mezelf bestaat inderdaad uit 3 letters. Startend met een T! Fijne week weer, xx

   Like

 2. Ik wil ook altijd mijn huis schoon achterlaten met vakantie 😁 dus ik ga ook poetsen deze week. Vervelend van je werk hoop dat de energie een beetje terugkeert deze week.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.