My Weekly Diary #10/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week gaf ik Mr C een onvergetelijk verjaardagscadeau, had ik ineens 3 meiden onder mijn hoede, en ging ik met mijn werk naar Disneyland Paris !

Maandag.

En de feestweek van vorige week sleept zich nog 1 dagje voort, want vandaag is het de beurt aan Mr C die jarig is. Omdat ik wel gewoon naar kantoor moet, hebben we afgesproken hier pas ’s avonds bij stil te staan, dus bij het avondeten geven Little Miss C en ik zijn cadeautje. En dat cadeautje bestaat uit een 4-daagse trip naar London inclusief vliegtickets, hotel, musicalkaartjes, excursietickets, en een High Tea in de Diamond Jubilee Tea Salon.

Ik geloof dat we er wel in geslaagd zijn Mr C een onvergetelijk verjaardagscadeau te geven; en zoals je al in mijn 47-List kon lezen, was dit de bedoeling.

Dinsdag.

Een lekkere energieke dag vandaag ! Ik start om 06:00 uur met een DGM Kracht workout, en na een half uurtje lezen en een frisse douche zit ik om 07:34 al aangekleed en opgemaakt achter mijn werklaptop. Zo fijn, deze energie en productiviteit. Ik knal eerst een paar uurtjes thuis, en daarna vertrek ik naar Oosterhout voor een brainstorm meeting.

Woensdag.

Het is prachtig wakker worden, na een nacht vol sneeuw. De wereld is mooi wit; ik houd ervan. Ik besteed mijn (parttime) dag lekker nuttig met wat klusjes in het huishouden en wat huiswerkbegeleiding van Little Miss C. ‘s Middags ga ik een uurtje hardlopen, en ‘s avonds geniet ik van de laatste aflevering van MAFS op Videoland.

Running in a winter wonder land.

Donderdag.

Een gigantisch drukke (kantoor-)dag waarop ik pas om 16:00 uur toe kom aan het werk dat ik voor vandaag gepland had. Pffff…. Gelukkig kan ik wel in een keer doorknallen, en als ik om 18:30 uur mijn computer uit zet, is dat gelukkig wel met een enigszins goed gevoel. Morgen weer een dag.

Een lege kantoortuin en maar 1 verlicht (=mijn) kantoor. Ik was weer eens de laatste die weg ging …

Vrijdag.

Ik start de dag met een online DGM-lesje Yin Yoga, een van de moeilijkste lesjes in mijn optiek, omdat je hier houdingen in een passieve vorm vast moet houden. Als immer-bezig-bijtje ben ik meer van de actieve lessen waar mijn hartslag van omhoog gaat. Ik zit in het begin erg onrustig rustig te wezen, maar gedurende de les word ik steeds rustiger, en aan het einde van de les vind ik het echt jammer dat ie afgelopen is. Een goede (ook mentale) training dus voor mij. Mijn (thuis-)werkdag verloopt verder prima, en ’s avonds krijg ik 2 vriendinnen van Little Miss C te eten en logeren. We vertrekken morgen namelijk met mijn werk naar Disneyland Paris en zij gaan gezellig mee.

Onderweg naar de shoarmatent met 3 meiden op de achterbank keihard mee blèrend met Kuikentje Piep, super gezellig.

Zaterdag.

Ik werd keihard ingemaakt in de Buzz Lightyear Laserblast attractie.

Na een kort nachtje stappen we in de auto op weg naar Disneyland ! We zijn er al lekker vroeg en genieten tot aan sluitingstijd van de Disney magie. Helaas zijn mijn favorieten It’s A Small World, Dombo de Vliegende Olifant, en Big Thunder Mountain dicht. Maar ik geniet evengoed van Peter Pan’s Flight, Buzz Lightyear Laser Blast, de parades, en de vele andere attracties. Het is niet druk, en de wachttijden zijn kort dus dat is erg fijn.

Zondag.

Dag 2 starten we in Walt Disney Studios-park met mijn favoriete attractie Ratatouille. De wachttijd is maar 5 minuten, dus we gaan lekker 2x achter elkaar. Daarna pakken we nog de Cars Road-Trip, en kijken we naar Frozen-A Musical Invitation, waarna we weer naar het Disneyland Park vertrekken. ‘s Avonds laat zijn we weer terug thuis, goed vermoeid en met zere voeten. We zullen morgenvroeg als de wekker gaat wel kapot zijn, maar dat is het allemaal waard geweest. Het waren superleuke dagen !

Een prachtige afsluiter van de dag, deze Disney D-Light show met 200 drones, projecties en lasers.

Komende week ga ik weer lekker een paar uurtjes toegeven aan mijn guilty pleasure, en mag Little Miss C haar verjaardagscadeau verzilveren. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

4 gedachten over “My Weekly Diary #10/2023.

 1. Heerlijk vooruitzicht Londen:-) Jullie zullen er vast niet logeren (of wel) maar er was afgelopen december een hele leuke serie (althans dat vond ik) over The Savoy Hotel in Londen. 1 nachtje een suite voor 16.000 Euro tsja dan verwacht je wel perfectie. Als je in bad zit mag de gast de randen van de handdoeken op het rek niet zien. Die Mickey Mouse oortjes staan je geweldig!. Hier privé veel tegenslag en tot overmaat van ramp begon ik met retinol waardoor ik er nu uitzie alsof ik een week onbeschermd in de zon heb gelegen….Benieuwd naar je Guilty pleasure. Fijne week!

  Like

  1. Nee, The Savoy gaat ‘m niet worden Ilona, ik denk ook niet dat ik dat zou doen als ik miljonair was … waanzin die prijs, toch !
   Maar wat erg om te horen van je retinol, en ook van je prive tegenslagen. Ik hoop wel ook op een fijne week voor jou, xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.