My Weekly Diary #7/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week boekte ik mijn jaarlijkse meidenvakantie, genoot ik van het concert van Eros Ramazzotti, en spotte ik de eerste sneeuw van dit jaar. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Een prima werkdag vandaag die al een beetje in het teken van “afronding” staat. Ik werk deze week namelijk nog maar 2 dagen, en daarna ben ik lekker vrij (tot donderdag 02 maart, lang klinkt dat hè !).

Ik kan redelijk op tijd van kantoor vertrekken, en natuurlijk staat Eros aan tijdens mijn rit naar huis. Nog even oefenen en de puntjes op de i zetten voor het concert donderdag !

’s Avonds hak ik de knoop door en boek ik mijn traditionele zomervakantie met Little Miss C. Medio augustus vertrekken wij samen naar … Bonaire !!

Dinsdag.

Valentijnsdag, maar ook gewoon een werkdag voor mij. Ik geef Mr C en Little Miss C ’s ochtends namens Valentijn een liefdevolle attentie, en in de loop van de dag meldt Valentijn zich ook voor mij; super leuk ! Wat ook super leuk is, is dat ik mijn out-of-office aan mag zetten, en in de vakantie-modus mag gaan. En eerlijk gezegd ben ik er hard aan toe.

Bye bye for now !

Woensdag.

Mijn eerste vrije dag besteed ik eigenlijk niet anders dan mijn reguliere parttime woensdagen. Ik doe wat in het huishouden, ga een uurtje hardlopen, neem een warm schuimbad, en ‘s middags ga ik naar de stad voor een kappersafspraak. ‘s Avonds begin ik alvast een beetje met het inpakken van mijn koffer, maar rond een uur of 22 ben ik daar wel klaar mee (figuurlijk), en besluit ik lekker te gaan lezen in mijn nieuwe boek: “Spijt van jou” van Colleen Hoover.

Ook weer een heerlijk verhaal hoor !

Donderdag.

Vanavond is dan eindelijk het concert van Eros Ramazzotti maar we maken er eerst een gezellig dagje Amsterdam van, met onder andere een rondje Bijenkorf, een drankje in een echt Amsterdams café, en de lekkerste pizza van de stad bij Pizza Project.

Buon appetito !

En daarna is het genieten van de show, het spektakel en de prachtige liedjes van Eros. Hij speelt veel oude liedjes maar er komen uiteraard ook enkele nummers van zijn nieuwe album Battito Infinito voorbij. Ik heb de volle 2 uur genoten, en kan niet wachten hem in april weer te zien als hij het skiseizoen in Ischgl afsluit met een concert.

Vrijdag.

Een rommeldag vandaag die natuurlijk voor het grootste gedeelte in het teken staat van onze aanstaande vakantie. Verder krijgt Little Miss C haar perioderapport vandaag, en die is werkelijk prachtig !

Een paar van de opmerkingen op Little Miss C’s rapport… trotse mama hier hoor !

Zaterdag.

En dan is het tijd voor onze jaarlijkse skivakantie! We vertrekken rond een uur of 06:30 en na een voorspoedige rit bereiken we rond 14:30 Bregenz, waar we tevens de eerste sneeuw (pas) spotten. Hopelijk wordt het snel wat witter, maar dat weten we morgen pas als we doorreizen, want vannacht overnachten we hier.

Tussen de bomen spotten we voorzichtig de eerste sneeuw. Tis niet veel, hopelijk wordt het rap witter, maar goed, we hebben nog zo’n 200 km te gaan, morgen, voor we op onze eindbestemming zijn.

Na aankomst togen Little Miss C en ik direct naar de DM waar we een leuke buit scoren (ik zal er eerdaags een shoplog van maken), en ‘s avonds eten we lekker Schnitzel mit Pommes. Je leest het wel, een heerlijke eerste vakantiedag !

Zondag.

Na een lange nacht is het dan tijd om in de auto te stappen naar onze eindbestemming. Gedurende de rit zien we het steeds witter worden, en ik heb goede hoop op goede sneeuwcondities in dat mooie Ischgl.

Komende week ben ik dus met mijn gezin aan het wintersporten ! Om optimaal te kunnen genieten van deze vakantie neem ik een weekje pauze van mijn blog. Deze zal duren tot maandag 27.02.2023; op die dag zal er weer een Weekly verschijnen waarin ik je alles vertel wat ik beleefd heb. Graag tot dan !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

5 gedachten over “My Weekly Diary #7/2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.