My Weekly Diary #5/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week besloot ik spontaan een middag vrij te nemen, ging ik in bad met mijn nieuwe vriend, en dompelde ik me in de wondere wereld van beleggen. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Another week, another day at the office, en another one die ik weer veel later dan gepland afsluit. ‘s Avonds na het eten krijg ik een enorme wegtrekker en ik lig dan ook al ruim vóór 22-en in bed #grannystyle, pfff

Zo laat is het als ik van kantoor naar huis rijd.

Dinsdag.

‘s Ochtends ben ik op kantoor, en ‘s middags besluit ik spontaan vrij te nemen. Ik rijd naar Noordwijk aan Zee, loop een stuk langs het strand, scoor wat leuke interieur items, en na het bezoeken van mijn moeder eet ik een hapje bij La Place Hoofddorp – De Brug (A4), ik vind het altijd leuk om daar naar de voorbijrazende auto’s te kijken. ‘s Avonds kom ik heerlijk opgeladen thuis; deze middag heeft me goed gedaan.

Bij Xenos koop ik o.a. deze geurstokjes. Ik vond dat vrouwenlichaam grappig, en de geur van de olie blijkt zalig te zijn. Kortom, ik ben erg blij met mijn aankoop.

Woensdag.

Ik ben niet vooruit te branden, zo moe, maar ik besluit toch te gaan hardlopen. Ik beloof mezelf dat als het echt niet lukt, ik na 10 minuten mag stoppen, maar zoals het eigenlijk altijd gaat, gaat het ook nu. Het blijkt gewoon een heerlijke run te zijn, en achteraf ben ik blij dat ik gegaan ben.

De eerste keer dit jaar dat ik mijn standaard trainingsrondje ren. Het tempo zit er nog niet in, maar ik ben blij dat ik de afstand wel weer in mijn benen heb.

Verder houd ik een beetje mijn gemak vandaag. Ik lees het boek Reserve van Prins Harry uit, kijk een aflevering MAFS vooruit op Videoland, neem een zeer uitgebreid bad met mijn nieuwe vriend de badeend, en ‘s avonds eten we lekker van de afhaal-Italiaan.

Donderdag.

Een prima kantoordag, waarop ik eigenlijk een rondleiding in onze fabriek zou hebben, maar helaas wordt die op het laatste moment vanwege ziekte gecancelled. Gevolg daarvan is, dat ik ineens een gat in mijn agenda heb, en ik besluit die nou eens niet in te vullen met andere zakelijke activiteiten. In plaats daarvan log ik bijtijds uit.

Pannenkoeken met spek, en met kaas. Die laatste zijn mijn favoriet.

’s Avonds eten we verplicht pannenkoeken, het is namelijk Maria Lichtmis en volgens de traditie wordt dan de terugkeer van het licht gevierd met pannenkoeken en kaarsjes. Er wordt gezegd dat wie met Lichtmis pannenkoeken eet, een rijk en gelukkig jaar voor de deur heeft staan, en je snapt, die kans grijpen we met beide handen aan.

Vrijdag.

Na een zeer verontrustend telefoontje gisteravond laat ben ik direct naar Haarlem vertrokken, en ik begin de dag vroeg met een doktersafspraak in het woonzorgcentrum van mijn moeder. Gelukkig blijkt een en ander mee te vallen, en ‘s middags keer ik met een opgelucht gevoel terug naar huis.

Dit vat de status van deze ochtend goed samen.

Zaterdag.

De dag start in de schoolbanken, met mijn cursus Beleggen. Ik had me in september al ingeschreven, maar toen ging ie vanwege een te laag deelnemersaantal niet door. Gelukkig nu dus wel! Ik leer vandaag meer over de koers en de waarde van een aandeel, hoor over de beginselen van de fundamentele analyse, en raak hoe langer hoe meer geïntrigeerd. Ik vind het nu al super interessant !

‘s Middags ga ik met Little Miss C naar de IKEA op jacht naar nieuwe items voor haar slaapkamer. En aangezien we toch bezig zijn, pakken we daarna de Leen Bakker, Kwantum, Casa, en Xenos ook maar even mee.

Zondag.

En over vandaag valt weinig spannends te vertellen. Ik doe wat in het huishouden, ga een uurtje hardlopen, neem een schuimbad, doe een middagdutje, en besteed wat tijd aan mijn blog.

Ik geniet de laatste tijd enorm van lange schuimbaden. En nu ik deze nieuwe vriend heb, is het nog gezelliger.

Komende week heb ik een behoorlijk drukke zakelijke agenda, en ben ik van plan mee te doen met een liefdevolle run. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

2 gedachten over “My Weekly Diary #5/2023.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.