My Weekly Diary #4/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week ging ik Hemels uit eten, kocht ik een lucky tool voor mezelf, en deed ik mee aan de Antwerp Park Miles. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Een drukke kantoordag vandaag, die ik veeeel later dan gepland afsluit. Gelukkig kan ik als ik thuis kom direct aanschuiven aan het diner; Mr C heeft gekookt; we eten spaghetti bolognese, altijd lekker !

Buon appetito.

’s Avonds help ik Little Miss C nog een beetje met haar huiswerk, en daarna kruip ik vroeg onder de wol met mijn nieuwste guilty pleasure Married At First Sight op Videoland.

Dinsdag.

Vroeg op pad vanwege een externe meeting, en ‘s avonds nemen Little Miss C en ik het er gezellig van. Mr C is weg, en wij kijken een film en eten lekker in bed.

Little Miss C en ik keken deze film.

Woensdag.

Een nuchtere 5k run, en na een warm bad stap ik snel in de wagen voor een bezoekje aan mijn moeder, dat weer erg emotioneel maar ook mooi is. Als ik thuis kom ben ik erg moe en ik vertrek dan ook snel naar boven.

Tis een behoorlijke afstand, van mijn huis naar het woonzorgcentrum van mijn moeder.

Donderdag.

Ik ben lekker aan het knallen op kantoor vandaag, en aansluitend ga ik een hapje eten met een vriendin. We hebben behoorlijk wat bij te kletsen, en naast het Hemelse eten doen de gezelligheid en afleiding me goed.

Superleuk, dit welkomstbordje in het restaurant (Hemels in Breda)… ik houd van dit soort details.

Vrijdag.

Mijn thuiswerkdag vandaag, die ik start met een 5 km-run, nuchter; een heerlijk begin van de dag. De rest van de dag zit ik vastgeplakt aan de laptop in mijn thuiskantoor, en later dan gepland zet ik de laptop uit.

Cadeautje voor mezelf.

’s Avonds vind ik de broche die ik vandeweek voor mezelf kocht in de brievenbus. Naast dat ik de broche er gewoon fraai uit vind zien, vind ik het ook mooi meegenomen dat er een goed verhaal aan hangt. Het is namelijk een fair-trade broche, gemaakt in Nepal, en mijn aankoop zorgt voor inkomen voor de maker. Ik ben van plan de broche de komende tijd dagelijks te dragen, als lucky tool.

Zaterdag.

Een rustige dag vandaag, waarop ik lekker uitslaap, een afleveringetje MAFS kijk, een uurtje lees, wat in het huishouden doe, en laat in de middag naar Intratuin ga. Ik had ineens zo’n zin in wat fleurige plantjes in de tuin.

Ik kocht primula’s, mijn lievelingsplantjes.

Zondag.

En vandaag sta ik al vroeg op, in voorbereiding op mijn deelname aan de Antwerp Park Miles. Over hoe het ging kan ik kort zijn: het was afzien. Mijn conditie liet te wensen over en ik ben ook nog gevallen, maar het feit dat ik alles gegeven heb, maakt dat ik okee ben met mijn belabberde eindtijd (1:03:50).

Het parcours loopt door de groene long van Antwerpen en is 80% off road, maar dat kun je vast wel zien aan mijn schoenen …

Komende week eten we verplicht pannekoeken, en ga ik terug in de schoolbanken. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

5 gedachten over “My Weekly Diary #4/2023.

  1. Verplicht pannenkoeken eten is vast geen straf. Leg er voor mij maar eentje opzij met appel en kaneel:-) Dat heb je toch maar mooi weer gedaan die Antwerp Run! Goed van je. Mijn week staat weer in het teken van de nodige regeldingen voor mijn moeder. Thuis blijven wonen klinkt goed op papier maar de realiteit is helaas een stuk weerbarstiger zonder (thuis) zorg. Fijne week en zorg goed voor jezelf.

    Like

  2. Heerlijk kleurtje die pirmula’s 🙂 ik houd ervan. Mijn week was heftig zoals je wellicht al hebt kunnen lezen. Kamp nog steeds met wat spanningshoofdpijn van het alles maar hoop dat wel in de komende week kwijt te raken. Fijne week Vera!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.