My Weekly Diary #3/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week maakte ik kennis met een labrador retriever pup, gedroeg ik me als een onvervalste busy business woman, en werkte ik hard aan mijn conditie. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Blue Monday … ik heb nergens last van gelukkig.

Het is dat ik lees dat het Blue Monday is, maar anders had ik geen idee gehad. Ik voel me prima, vlieg door mijn werk heen, en ben ook nog goed on-track met mijn voornemens voor 2023. Kortom, geen deprimaandag voor mij !

Dinsdag.

De ochtend start met een bezoekje aan de garage om mijn wagen weg te brengen voor een onderhoudsbeurt. Gelukkig zijn er geen bijzonderheden en mag ik ‘m ’s avonds weer ophalen. Hoewel ik THE8 als tijdelijke vervangwagen helemaaaal niet vervelend zou hebben gevonden hoor, hahaha.

Prachtig toch, deze BMW 8 Reeks (die te koop is vanaf 107.600 euro.).

Qua werk is het een prima dag. Ik ben “bij” en dat geeft me een heerlijk relaxed gevoel.

Woensdag.

Een lekker rustige part-time dag met als enige inspanning een rondje hardlopen. Ik ben nog in opbouw naar de 10 km, maar als het zo blijft gaan als nu heb ik er vertrouwen in ik die afstand eind deze/begin volgende week weer aan kan. Net op tijd dus voor de Baloise Antwerp Park Miles, waar ik 23.01 aan mee zal doen.

Als recovery food na de run maak ik zelf een smoothie die er echt smerig uit ziet, maar superlekker is. Er zit in: mango, limoen, 1/2 courgette, 1/2 komkommer, biet, en groene appel, mocht je m ook eens willen proeven.

Hij smaakt beter dan ie eruit ziet!

Verder maak ik vandaag kennis met mijn Spup. Ik werd namelijk vorige week op straat aangesproken door een werver van KNGF Geleidehonden, en in een opwelling besloot ik Sponsor van een pup te worden. Vandaag ontvang ik nadere informatie, niet alleen over de aanpak en de projecten van KNGF, maar ook over mijn pup Nielson. Kijk dan wat een cutie !

Nielson. Mijn superschattige Spup met z’n lieve koppie.

Donderdag.

Na een doorwaakte nacht is het lastig opstarten, deze ochtend. Ik worstel de (kantoor-)dag door, en sleep me daarna naar het zwembad voor een uurtje banen zwemmen. De vermoeidheid is geen excuus om niet te gaan, en achteraf ben ik superblij dat ik gegaan ben.

Na het zwemurtje verwen ik mezelf met mijn favoriete fruitmix : frambozen en blauwe bessen.

Vrijdag.

Het is prachtig wit, deze morgen.

Het is prachtig wakker worden, deze morgen, in winterwonderland. Verder is het een beladen dag vandaag … Mr C en ik gaan op bezoek bij mijn moeder, die algeheel erg achteruit gaat. Het werk gaat ook gewoon door, en zo komt het dat ik op de heen- en terugreis (136 km enkele reis) als bijrijder met mijn laptop op schoot zit. Busy Business Woman-style, hahaha.

Zaterdag.

Kijken naar de skiles van Little Miss C.

‘s Ochtends ga ik mee naar Little Miss C’s skiles, ‘s middags doe ik wat in het huishouden, en ‘s avonds houden we ons wekelijkse Tapas-/Filmavondje.

Zondag.

En vandaag tik ik dan eindelijk, na 4 weken kwakkelen de 10 km weer eens aan tijdens een hardlooprondje. Ik sta er echt van te kijken wat een griepje voor ellende kan veroorzaken, maar gelukkig ben ik weer bijna terug waar ik was. De afstand is er weer, nu het tempo nog ! De rest van de dag doe ik lekker rustig aan, en start ik met een klein marathonnetje Married At First Sight op Videoland. Genieten !

Lekker MAFS kijken; ik houd enorm van dit soort pulp-/liefdesprogramma’s.

Komende week heb ik dus een hardloopwedstrijd gepland staan; net als vorig jaar doe ik mee aan de Antwerp Park Miles. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

Een gedachte over “My Weekly Diary #3/2023.

  1. Veel succes met je 10km vandaag! MAFS heb ik nog nooit gezien, de voorstukjes die ik er af en toe voorbij zie komen zeggen mij al dat dit absoluut geen programma voor mij is haha

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.