My Weekly Diary #2/2023.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week zette het herstel van mijn ziek-zijn goed door, vermaakte ik me met Harry&Meghan, en waande ik me in wintersportsferen. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Na een week van ziek-zijn ga ik vandaag weer aan het werk, en dat valt gelukkig niet tegen. Natuurlijk ligt er een shitload aan achterstand op me te wachten, en ben ik ’s middags meer dan af, maar ik ben blij dat ik me weer nuttig heb kunnen maken.

’s Avonds neem ik mijn moment om Harry : The Interview op Videoland te kijken. Dit verhaal is een van mijn guilty pleasures; ik heb het boek ook al besteld, als het goed is komt die morgen binnen. En hoewel de inhoud al gelekt is, kan ik toch niet wachten om het boek te lezen, zonder de jus van anderen erover heen. Ik ben erg benieuwd hoe een en ander verwoord is.

Na het zien van Harry: The Interview ben ik nóg benieuwder naar het boek.

Dinsdag.

De dozen staan symbool voor de bouwstenen van ons Transformatie proces.

Mijn werkdag start vroeg op een externe locatie, waar wij weer een sessie hebben in het kader van de uitgezette Transformatie Roadmap. Ik verlaat de vergadering met een postief gevoel, en ga met gierende banden naar huis waar het boek “Reserve” van Prins Harry op me ligt te wachten. Ik lees tot in de late uurtjes.

Woensdag.

Ik maak er een rustige (part-time) dag van met een 5 km-run, een heerlijk schuimbad, wat uurtjes lezen in “Reserve”, en een bezoek aan de kapper om mijn haar te laten kleuren.

De eerste post-griep run … het tempo is volgens mij nog nooit zo laag geweest, maar ik focus me op het feit dat ik maar wél even 5km aan een stuk gerend heb. Ik ben dankbaar dat ik überhaupt nog iets van conditie heb, en dat mijn herstel voorspoedig gaat.

Donderdag.

Een mega-drukke kantoordag vandaag, die ik na het avondeten ‘s avonds thuis nog een paar uur doorzet. Niet ideaal, maar ik weet anders ook niet hoe ik het moet bolwerken.

Om 23:37u vind ik het welletjes … al had ik met gemak nog een uurtje of wat door kunnen gaan …

Vrijdag.

Een dag met een lach en een traan vandaag. Een lach omdat mijn lieve Sis jarig is, en wij dit gezellig samen vieren. Een traan omdat er ‘s middags een overleg plaats vindt met de behandelaars van onze moeder. En hoewel er geen nieuwigheden verteld worden, word ik er toch heel erg verdrietig van.

Met een frambozentaartje en een espresso toosten op een mooi nieuw levensjaar voor mijn lieve Sis.

Zaterdag.

Little Miss C volgt skiles in aanloop op onze wintersportvakantie die voor medio februari gepland staat. Ik waan me tijdens het kijken al helemaal in wintersportsferen.

‘s Ochtends skiles voor Little Miss C, ‘s middags gezellig lunchen en een beetje shoppen in de stad, en ‘s avonds een Tapas-/Filmavondje. Kortom, een rustig en knus dagje family-time.

Zondag.

En op deze laatste dag van de week houd ik het ook lekker rustig. Behalve een 7km-run ben ik de hele dag in huis aan het rommelen, en besteed ik behoorlijk wat tijd aan wat self-care in de vorm van mijn boek, een diamond-paint, een lekker warm schuimbad, en een middagdutje.

Ik diamond-paint ook nog een uurtje.

Komende week heb ik vooralsnog geen bijzonderheden op het programma staan. Maar of dat ook zo blijft ? Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

6 gedachten over “My Weekly Diary #2/2023.

  1. Gefeliciteerd met je zus en fijn dat je jezelf beter voelt. Naar dat nieuws over je moeder maar ze is vast in hele goed handen. Fijne week!

    Like

  2. Gefeliciteerd met je zus en ik herken het over je moeder, wij zitten in een soortgelijk traject met mijn vader daar is ook vrijdag een gesprek geweest over zijn wilsbeschikking best heftig maar goed dat het kan en dat hij ook kan beslissen hoe hij dingen wilt als het straks niet meer gaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.