My Weekly Diary #45/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week at ik de lekkerste frietjes van NL, kwam ik met kilo’s snoep terug thuis, en hadden Mr C en ik een spontane date-night. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De eerste werkdag weer na de vakantie, en ik start de dag om 06:30 uur met een DGM-les Body Flow. Ik heb me tijdens de vakantie in Dubai een aantal zaken voorgenomen, en een daarvan is, dat ik wat beter voor mezelf wil zorgen, en mijn dagelijkse deelname aan de DGM is daar een van de pijlers van.

Ik voel me gedurende de werkdag energiek, maar mijn vakantie-achterstand krijg ik helaas niet weggewerkt en omdat er een drukke week in het verschiet ligt, besluit ik ‘s avonds nog een uurtje of wat op mijn werklaptop in te loggen, en gelijk mijn in Dubai gekochte muismat in gebruik te nemen #schraletroost.

Té leuk vond ik deze muismat in de vorm van een Perzisch tapijt. Ik nam m mee als souvenir uit Dubai.

Dinsdag.

De dag begin ik om 06:00 uur met een DGM-lesje Tabata, en als ik daarna mijn smoothie wil maken, blijkt mijn blender het niet meer te doen. Grrrr. Gelukkig heb ik een staafmixer in huis, zodat ik toch nog wat kan maken van mijn gesneden groenten, maar wat een gedoe, en de structuur van het sapje is echt anders dan normaal, dus ik bestel ’s avonds gelijk een nieuwe blender. Hopelijk komt ie snel !

Vandaag staat een smoothie met paksoi, mango, komkommer, courgette, en limoen op het menu .

’s Avonds pak ik lekker wat tijd voor mezelf in de vorm van het maken van een (diamond-paint) Kerstkaartje. Voor je het weet is het alweer tijd om ze te versturen; nog maar 47 dagen tot Kerst inmiddels, time flies !

Woensdag.

Ondanks het feit dat het mijn part-time dag is, log ik toch even in op mijn werkcomputer. Ik heb een verslag uit te werken, dat donderdag klaar moet zijn, en in mijn kantooromgeving gaat dat toch altijd wat lastiger dan thuis. Die uurtjes die ik nu investeer, pak ik vrijdag wel terug. Ik zit lekker in de flow, en rond 12:00 uur heb ik niet alleen mijn verslag af, maar heb ik in de tussentijd ook wat in het huishouden gedaan. ’s Middags ga ik een uurtje hardlopen, neem ik een lekker lang warm bad, en begin ik aan de Netflix serie From Scratch, waar ik goede verhalen over gehoord heb. Je leest het wel, het was een lekker dagje. Oh, en mijn nieuwe blender wordt bezorgd, heel fijn !

Wie schrijft die blijft. Ik notuleer altijd met de hand.

Donderdag.

Na het werk vertrek ik naar Breda waar ik afgesproken heb met mijn lieve vriendin. We hebben een tafel gereserveerd bij de The Streetfood Club, een van de nieuwe hotspots die ook nog eens über-Instagrammable is. Ik kijk mijn ogen uit … telkens ontdek ik weer nieuwe details in het kleurrijke, ietwat hysterische, interieur. Nadat we ons tegoed hebben gedaan aan het nodige streetfood doen we nog een drankje in het centrum. We hebben heel wat bij te kletsen!

Aperol Spritz was erbij.

Vrijdag.

En vandaag doen we als gezin een rondje Nostalgie. We vertrekken rond een uur of 18:00 naar Zaandam, NL waar we traditiegetrouw met de familie Sint Maarten vieren, en de lekkerste frietjes van NL eten. Met een volle buik, en een buit van een paar kilo aan snoepvoorraad komen we terug thuis !

Westzijde 237 in Zaandam. Daar haal je de lekkerste frietjes.

Zaterdag.

Ik start de dag relaxed met het uitlezen van mijn heerlijke boek (“Een huwelijk in het duincafé” van Debbie Johnson) terwijl ik een gezichtsmasker neem. En dit zet de toon voor deze zaterdagochtend, die ik voor de rest heerlijk keuvelend door breng.

Zo knus, de Bredase binnenstad.

’s Avonds organiseren Little Miss C en haar vriendin een spontane sleep-over, en Mr C en ik maken van de gelegenheid gebruik om samen op pad te gaan. We eten een lekker maaltje bij The Palm in Breda, een spontane knipoog naar waar wij vorige week als gezin nog verbleven ;-), en genieten daarna van de superleuke film Ticket to Paradise.

Zondag.

En deze laatste dag van de week staat in het teken van sportieve activiteiten voor ons alledrie, huishouden, huiswerk, en andere van die typische zondagsdingen. Oh, en Sinterklaas is vannacht langs geweest, getuige de pepernoten in onze schaal !

Komende week ben ik 2 dagen extern voor mijn werk, hebben we een gezinsuitje op de golfbaan, en doe ik mee aan de Antwerp Urban Trail. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera.

5 gedachten over “My Weekly Diary #45/2022.

 1. Lief dat hartje op je computer en prachtige muismat je zou er zo op willen gaan liggen (en er dan ook een vliegend tapijt van maken). Westzijde doet mij denken aan Wastora vroeger een winkel waar mijn ouders veel en graag kwamen en ik mijn allereerste Samsonite koffer kocht om te gaan ‘aupairen’ in Israël.
  Fijne week en duim voor me dat mijn smaak- en reuk snel weer teruggkomen:-) schijnt een kenmerk van Covid te zijn maar ik test al 10 dagen negatief.

  Like

  1. Pfff een vliegend tapijt zou inderdaad een goed idee zijn, waar gaan we naartoe vliegen ?! En inderdaad, de Wastora, daar heb ik ook van gehoord (maar nooit geweest).
   Succes met het herstel, lijkt me vreselijk zonder smaak en reuk ! Fijne week weer, xx

   Like

  1. From Scratch heeft alle ingredienten waar ik van houd (Italie, liefde, drama) maar toch kan het me nog niet boeien. Ik ben nu bij aflevering 3, maar ik weet nog niet of ik veel verder kom … Kortom, geen aanrader (nog) wat mij betreft. xx

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.