11.11.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Gamestate ♥ Kinepolis Ladies Night ♥ naar de Margriet Winterfair met Sis ♥ Vichyssoise ♥ Transformatie Roadshow ♥ Harmelen ♥ zien=zeggen ♥ pompoenrisotto ♥ La Tiara ♥ op de rommelmarkt staan ♥ herfstkleuren in de natuur ♥ Lonneke Launch ♥ mijn nieuwe loafers ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ yes-mode ♥ Fat Bastard Chardonnay ♥ Mrs Harris Goes to Paris ♥ Atlantis, the Palm ♥ Bath&BodyWorks ♥ Old Dubai Tour ♥ Gordon Ramsay’s Street Pizza ♥ mijn 2 nieuwe tassen ♥ Dubai Fountain ♥ mijn mooie nieuwe Burberry sjaal ♥ OdesseyOfTerror ♥ mijn lieve volgers ♥ vliegen met Emirates ♥ het mooie sand bottle souvenir dat ik liet maken ♥ dune bashing ♥ zwemmen met Alice de Dolfijn ♥ Veuve-Cliquot 2012 op kruishoogte ♥ the Alpinist ♥ Sint Maarten lopen ♥ Frietjes van Bolke de Beer ♥ naar Parijs in december ♥ uit eten bij The Streetfood Club ♥ DGM-livelessen ♥ My Burberry.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.