My Weekly Diary #38/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week hield mijn “post race blues” gelukkig maar kort aan, en gingen we gezellig een dagje naar Amsterdam. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

The day after de Dam Tot Damloop. En ik ben nog lekker een dagje vrij. Ik slaap dan ook fijn een beetje uit, en doe het rustig aan met mijn vermoeide lijf. ’s Middags vertrekken Mr C en ik richting Breda om uitgebreid te lunchen, en een nieuw paar hardloopschoenen voor mij te kopen. Als cadeautje voor mijn deelname aan de Dam Tot Damloop, en ter voorbereiding op al die andere mooie runs die nog komen gaan. Al moet ik daar vandaag nog niet aan denken hoor; ik heb momenteel een beetje last van zogenaamde “post race blues”. De motivatie om weer te gaan rennen is ver te zoeken. Maar dat geeft niet, dat schijnt niet ongebruikelijk te zijn.

Ik twijfel tussen mijn oude vertrouwde Brooks Adrenaline GTS en de Brooks Glycerin GTS, en ga uiteindelijk voor die laatste (=de onderste). Ik vind ze niet alleen mooier, maar ze zitten ook heel erg fijn.

Dinsdag.

Een drukke dag inclusief lunch meeting waarin ik het werk van gisteren weg moet werken, en tegelijkertijd rekening moet houden met het feit dat ik morgen vrij ben (part-time dag). Ik sluit later af dan gepland, maar wel met een goed gevoel … alles wat ik af wilde (en moest) krijgen, is af.

Dit moet ‘m worden !

Op de terugweg naar huis rijd ik nog even langs de Albert Heijn voor een staatslot voor de droomtrekking van 01 oktober aanstaande, 30 jaar € 10.000 per maand. Al weet ik nog niet precies hoe ik dit zou gaan besteden, ik zou er zo voor tekenen.

Woensdag.

Ik start de dag met een rustige 5 km-run, nuchter, en om mezelf dat extra duwtje in de rug te geven, mag ik dat op de nieuwe schoenen die ik afgelopen maandag kocht. De schoenen lopen heerlijk; de vering is zacht, ik vlieg over de weg, en ook qua spierpijn valt het allemaal mee. Langzaamaan begin ik dan ook alweer te denken aan nieuwe uitdagingen; tja, of ik het nou wil of niet, ik (b)lijk toch echt een running junkie te zijn.

De rest van de dag is vrij rustig, met een bezoekje aan de kapper en wat gekeuvel in en om het huis. Ook niet verkeerd.

Donderdag.

Een drukke kantoordag vandaag, en ’s avonds houd ik een beetje mijn gemak. Ik neem een lekker warm schuimbad, en lees wat bladzijden in mijn nieuwe boek van Sante Montefiore, heerlijk !

Ik maak het mezelf wel gezellig hoor !

Vrijdag.

Een prima thuiswerkdag vandaag, waarin ik ook nog even tijd maak voor een rondje hardlopen in het bos; 8 km op mijn nieuwe Glycerins. ’s Avonds houden we ons wekelijkse Tapas&Film-avondje, en dit keer is het de beurt aan Mr C die heerlijke hapjes en een leuke film heeft uitgekozen. Volgende week is het weer mijn beurt; als jullie nog tips hebben voor zowel de film als de hapjes dan hoor ik het graag !

Best vermakelijk, deze film.

Zaterdag.

Vandaag gaan we gezellig een dagje naar Amsterdam. We scoren Air Jordan 1’s voor Little Miss C, een etui van Ted Baker voor mij, en eten een hapje bij Pizza Project, een Napolitaanse pizza bar in Oud-West.

Neapolitan Pizza Bar.

Zondag.

En deze laatste dag van de week is er een uit de categorie Rustig. Behalve een rondje hardlopen doe ik weinig actiefs, en dat is ook wel eens lekker!

Komende week staat behoorlijk in het teken van mijn werk. Zo ben ik 2 dagen inclusief 2 overnachting extern, heb ik een afdelingsuitje, en ren ik mee met het bedrijventeam tijdens de Bredase Singelloop. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #38/2022.

 1. Die schoenen zijn echt vet! Mijn dochter heeft ze dit jaar uit Amerika mee genomen omdat ze hier bijna niet te krijgen zijn 😍😍😍
  Gave brooks heb je! Ik ben ook weet toe aan nieuwe en ren eigenlijk ook alleen op Brooks.. Die zijn wel erg mooi hoor! 😍

  Like

 2. Mooie schoenen en leuke week had je! Moet wel weer wennen aan het herfstige weer. Ed zou woensdag een paar dagen naar UK gaan om te wandelen met een vriend maar Easyjet was zo vriendelijk de vlucht te annuleren en bood geen alternatief (alles verder vol). KLM voor 700,00 Euro helaas vergoed de annuleringsverzekering niets (auto en accomodatie al geboek) dus we kijken nu of hij per boot kan. Verder gedoe met het ventilatiesysteem printplaat kapot Euro 500,00 kassa…Idee voor hapjes: wraps met heksenkaas, kipfilet en komkommer: wraps insmeren met heksenkaas, komkommer in lange plakken schaven met kaasschaaf, wrap bedekken met (2) plakjes kipfilet en komkommer strak oprollen in vershoudfolie of alufolie en in plakjes snijden. Fetahapjes: bladerdeegplakjes laten ontdooien in 4 vierkantjes snijden. Feta prakken met losgeklopt ei, op de vierkantjes en dichtmaken met natte vingers bestrijken met ei en in de oven. Niet zelfgemaakt wel lekker: Yakitori spiesjes van AH zit in zo’n zwart bakje met borrelhapjes (zijn kleine spiesjes) moeten even in de oven. Succes en fijne week. Oh ja ik zie dat je Muscle spul van Kneipp gebruikt in bad. Misschien moet je eens iets met Latschenkiefer proberen is ook balsem en olie van nu geen tijd om het op te zoeken maar Google maar eens. Heel fijn na sporten of hardlopen of gewoon bij spierpijn.

  Like

  1. Thanks voor de hapjes tips, die ga ik zeker opslaan ! En Latschenkiefer gebruik ik altijd tijdens het wintersporten om bruin te worden, en als buffer tegen de kou voor mijn gezicht; wist niet dat dat ook goed was voor de spieren !
   Jij ook goede week gewenst; hopelijk vindt Ed een goedkoop alternatief, want pfff wat een money ben jij kwijt, ook aan de printplaat. xx

   Like

 3. Prima weekje zo te lezen 🙂 mijn week was op zich ook oke op een flinke verkooudheid na wat toch altijd vervelend is. Je bent niet echt ziek maar ook niet heel fit, beetje mweh dus hahaha

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.