My Weekly Diary #35/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was ik nog lekker vrij, startte de school van Little Miss C weer op, en was ik back on track qua trainingen voor de Dam tot Damloop. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

De koffers zijn uitgepakt, en we mogen ons weer op gaan maken voor het gewone leventje dat vanaf deze week weer langzaamaan gaat beginnen. Zelf ben ik nog een weekje vrij, maar Little Miss C mag wel al een beetje in het gareel. Aanstaande donderdag start het nieuwe schooljaar, en deze ochtend vertrekken we naar school waar de boeken voor het nieuwe leerjaar opgehaald mogen worden. De stapel valt mee, gelukkig.

Alle boeken passen in één doosje.
De koffers mogen weer naar zolder, maar niet voor heel lang, want vandaag over precies 2 maanden staat de volgende reis voor de deur : onze gezinsvakantie naar Dubai … en dan met drie koffers!

Dinsdag.

Vandaag heb ik een afspraak in het woonzorgcentrum waar mijn moeder verblijft, en dat combineer ik met een dagje uit in de streek waar ik opgegroeid ben. Naast lunchen, koffie drinken en eten bij een van mijn favoriete restaurantjes van weleer ga ik ook nog even shoppen. Bij HEMA scoor ik wat leuke stationery uit de Nijntje lijn, ik kon het niet laten liggen!

Woensdag.

Vandaag staat een lange duurloop op het programma, in aanloop op de Dam tot Damloop die over 18 dagen plaats zal vinden. Ik ben vantevoren best een beetje zenuwachtig, zal ik nog wel “on track” zijn, zo na mijn zomervakantie, maar gelukkig valt de schade mee, en rond ik mijn training zoals gepland succesvol af!

Back. On. Track.

Verder besluit ik vandaag mee te doen met de hype en “net als iedereen deze zomer” mijn nagels wit te lakken. Over het resultaat ben ik niet helemaal tevreden. Lelijk vind ik het niet staan, maar het wow-effect heb ik ook niet. En daarom besluit ik de witte nagellak er snel af te halen en het vooralsnog gewoon te houden bij mijn oude vertrouwde Essie Forever Yummie.

Gevalletje Net Niet.

Donderdag.

De eerste schooldag voor Little Miss C maar ik heb nog lekker vrij, en ik besluit overdag naar de verfilming van “Where The Crawdads Sing” te gaan. Onder het genot van m&m’s peanut geel met zoute popcorn (een goddelijke combi als je het mij vraagt) geniet ik intens in mijn cosi seat van de me-time en de prachtige film.

Mijn snackpakket voor tijdens de film. En als Minions fan kon ik die leuke drinkbeker niet laten staan!

Vrijdag.

Ik start de dag met een heerlijke lunchdate en daarna rijd ik zelf nog even naar de Heide waar ik geniet van de rust en het natuurschoon. De natuur kan zo deugd doen, ik heb het echt af en toe nodig om op te laden.

Het uitzicht vanaf mijn bankje.

Zaterdag.

Na een hardlooptraining in de ochtend die verre van vanzelf ging, pffff, vertrekken Little Miss C en ik naar Antwerpen om 2 jurkjes die ik online gekocht had bij H&M te retourneren. En als we dan toch in de stad zijn … gaan we natuurlijk gelijk even kijken voor nieuwe items! Met een leuke badjas voor Little Miss en een fraaie case voor haar EarPods keren we huiswaarts waar we aan kunnen schuiven bij een heerlijke bbq.

Even bijtanken …

Zondag.

En deze laatste vakantiedag gaan we als gezin naar Goeree-Overflakkee, waar we genieten van de zon, het water, heerlijke hapjes en drankjes, en elkaars gezelschap. Een heerlijke afsluiter van de vakantie!

#supportlocal tijdens de borrel … ik drink een gin-tonic met gin gemaakt in Schouwen-Duivenland, mijn favoriete Zeeuwse eiland …

Komende week mag ik na 3 relaxte vakantieweken weer hard aan het werk, maar heb ik ook een gezellige Ladies Night gepland staan. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

3 gedachten over “My Weekly Diary #35/2022.

  1. Witte nagellak geeft vaak strepen is altijd lastig. Ik heb inmiddels al maanden een ‘neutraal’ lakje op, heel lichtroze omdat ik soms de fabriek in moet en daar mag helemaal geen nagellak gedragen worden. Ik kom niet met de voeding in aanraking en de lak zit bij mij altijd muurvast maar geen ‘kleurtjes’ dus voor mij voorlopig.

    Like

  2. Leuk die Nijntje spullen! Heerlijk dat je weer een vooruitzicht op vakantie hebt en die 2 maanden zijn zo om! Ik bedenkt mij nu ook ineens dat de zomer alweer voorbij is (al is het nog prachtig weer gelukkig). Mijn hoogtepunt waren weer een aantal gepubliceerde brieven. In een volgend leven wordt ik journalist. Verder kregen we een vervelend bericht en veel in Amsterdam geweest omdat mijn moeder meer zorg dan anders nodig had. Fijne week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.