Opgemaakte producten in de maand augustus 2022.

Sinds ik deze rubriek bij houd, is er nog geen maand voorbij gegaan dat ik niets opgemaakt heb. En ook in de afgelopen maand was dat niet het geval; ik maakte 3 verpakkingen op, en vandaag vertel ik je van welke producten.

NIVEA Reinigingsdoekjes voor het gezicht.

Normaal gesproken gebruik ik deze doekjes niet (ik reinig mijn gezicht door gebruik te maken van micellair water voor mijn ogen, en facewash voor mijn gezicht), maar tijdens mijn vakantie in Italië bedacht ik me dat deze doekjes wel eens handig konden zijn. En dat is gebleken! Ik vond het ideaal om deze doekjes over mijn gezicht te halen, en daarna gewoon klaar te zijn met reinigen. En dat, zeg maar, vanuit mijn luie stoel. Ik sluit dan ook niet uit dat ik ze vaker zal gaan gebruiken.

RITUALS – The Ritual of Karma spread the kindness body cream.

Eigenlijk is dit absoluut niet “mijn” geur maar hij zat in mijn Summer of Joy Box, dus tja. En zoals voor elk RITUALS product geldt, heb ik ook nu genoten van de heerlijk verzorgende werking.

FILORGA SKIN-UNIFY.

Ik ben deze crème gaan gebruiken vanwege de belofte dat ie pigmentvlekken zou verminderen; iets waar ik behoorlijk last van heb. Helaas is deze belofte niet ingewilligd; optisch gezien is er geen enkel verschil te zien. Wat echter wel opvalt, is dat de fijne lijntjes die ik had, met name rondom mijn mond, verdwenen zijn. En omdat ik hier ook wel erg blij mee ben, heb ik besloten een nieuwe pot te kopen. En wie weet komt het ook nog goed met de pigmentvlekken!

Heb jij de afgelopen maand veel producten opgemaakt, of houd jij het niet bij ? Liefs, Vera

2 gedachten over “Opgemaakte producten in de maand augustus 2022.

  1. Die ‘doekjes’ schijnen niet bijzonder goed voor je huid te zijn maar in de vakantie gebruik ik ze ook regelmatig en ook voor mijn lippen omdat ik altijd rode lipstick draag. Ik vind ze overigens van de DM prettiger (variant met micellair water). Jammer dat de Filorga niet goed werkt voor je pigmentvlekken. Ik heb er ook last van (maar ben ouder) en kreeg van Ed in juni een flesje serum van Caudalie, Vinoperfect, ik gebruik het nu 3 maanden en het lijkt ietsiepietsie minder te worden. Ga dus nog maar even door. Niet goedkoop maar is ook zuinig in gebruik. Ik maakte van samples op, een flesje Cacharel Eden (één van mijn favorieten), en een mascara van Essence, de Maximum Definition volume, 3,00 Euro maar kom er steeds op terug na soms toch weer in een marketingtruc van een “dure” getrapt te zijn. Fijn weekend Vera.

    Like

  2. Ik ben nu ook met een creme van Filorga bezig en die is ook heel fijn. Mooi merk, wel wat prijzig. Verder ging er bij mij best veel op maar veel kleine – travelsize verpakkingen ook uit de beautybox dan gaat het toch wat sneller met producten. Ik had ook een rituals product op uit de Mehr lijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.