My Weekly Diary #32/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week kon ik mijn famiglia weer in mijn armen sluiten, streepte ik het eten van een oester van mijn Food Bucket List af, en begon mijn zomervakantie ook eindelijk. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Na de toch wel luilekkertijd, de afgelopen weken, vind ik het wel weer tijd om de teugels wat aan te halen. Ik start de dag dan ook met een (live) DGM-lesje Tabata. Ik had er nog nooit van gehoord, maar Tabata is de naam van een type intervaltraining waarbij de sporter zelf de intensiteit van de training kan bepalen. De gehele work-out duurt 4 minuten en bestaat uit acht intervallen. Dr. Izumi Tabata is een Japanse onderzoeker die een methode zocht om in een korte tijd toch een complete work-out te kunnen hebben. Nou, en dat heb ik geweten, het luie zweet brak me uit. Tegelijkertijd was het ook wel genieten, en de rest van de (werk-)dag voelde ik me heerlijk energiek.

’s Avonds wacht ik met smart op Mr C en Little Miss C; hun camping-avontuur zit erop. Ik vond de me-time heel erg fijn, maar ik vind het minstens zo fijn ze weer veilig en wel gezellig thuis en om me heen te hebben.

Mijn famiglia kwam niet met lege handen thuis … een fikse hoeveelheid pasta, parmigiano, salami, en nog meer andere delicatessen namen ze mee!

Dinsdag.

Het eten van een oester kan van mijn Food Bucket List!

Een prima (kantoor-)dag en aansluitend ga ik met een vriendin uit eten bij een van de hotspots in Breda : Brasserie Bardot. Ik eet vooraf een oester, en aansluitend de specialiteit : Poussin, een gegrild krielkippetje. De cuisine was heerlijk, en het gezelschap supergezellig, wat een heerlijke avond was dit!

… mijn vriendin en ik namen om 23:30 afscheid van elkaar en toen ik bij P-garage kwam, bleek ie gesloten te zijn!

Woensdag.

Door mijn debacle met de P-garage van gisteravond, ben ik pas om 01:00 uur thuis en ik besluit daarom mijn geplande DGM-sessie te skippen. In plaats daarvan slaap ik een beetje uit, en doe ik een 5k-run, nuchter, en verder breng ik mijn part-time dag vrij relaxed in en om het huis door.

Eindelijk neem ik de tijd deze diamond-paint af te maken.

Donderdag.

Een drukke kantoordag vandaag, inclusief een meeting waarvan ik de notulen en actiepunten echt nog vóór mijn vakantie gereed wil hebben. Ik werk dan ook ’s avonds thuis nog even door, om alvast een voorschot te nemen op morgen, mijn laatste werkdag. Hopelijk loont het en kan ik dan morgen ook nog eens op tijd uitloggen.

@work.

Vrijdag.

Mijn dag start vroeg met een DGM full body workout met gewichten. Aansluitend ga ik 5 km hardlopen, maar eigenlijk ben ik al iets te laat. De hitte is al voelbaar in de lucht. Na het hardlopen ga ik direct aan het werk, en mijn harde werken van gisteren heeft geloond, want om 16u30 kan ik met een gerust gevoel mijn out-of-office aanzetten!

Bye for now … maandag 05.09.2022 ben je de eerste!

Zaterdag.

Een afwisselend dagje vandaag, met ‘s ochtends en ‘s middags wat me-time inclusief een fietstochtje naar de Bib en een beursbezoek. ‘s Avonds bbq-en en eten we lekker in de tuin, en halen we een ijsje

Ferrero Rocher met nootjes-topping voor mij, citroen voor Mr C, en Little Miss C heeft mango- en passievruchtijs met smurfenspikkels.

Zondag.

En vandaag hebben we een heerlijk dagje op Goeree-Overflakkee. We starten met lunch, SUP-pen daarna een uurtje, en aansluitend gaan we uitgebreid borrelen en snaaien. Zulke zondagen zou ik wel vaker willen hebben!

What’s Sup?

De komende 2 weken zal ik voor het grootste gedeelte in Turkije verblijven, en om daar optimaal van te kunnen genieten neem ik een blogpauze. Deze zal duren tot maandag 29.08.2022; op die dag zal er weer een Weekly Diary verschijnen, waarin ik je alles vertel wat ik de komende weken beleefd heb. Graag tot dan !

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

6 gedachten over “My Weekly Diary #32/2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.