My Weekly Diary #31/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week was het slikken toen ik weer aan het werk mocht, benutte ik mijn me-time door veel Videoland te kijken, en maakte ik mijn lange duurlooptraining zwaarder dan nodig.
Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag.

Nadat ik vanmorgen om 02:30 uur thuis kwam uit Italia, is het wel even slikken als de wekker gaat en ik weer aan het werk mag. Gelukkig liggen er veel mailtjes op me te wachten, en word ik lekker bezig gehouden, want ik voel me wel brak hoor. Maar ik klaag niet, het is het me allemaal waard geweest ! Na het werk doe ik het lekker rustig aan met een B&B Vol Liefde-marathonnetje, maar lang houd ik het niet vol. Ik besluit al om 21:00 uur te gaan slapen #grannystyle.

Wat zitten er weer bijzondere deelnemers tussen; genieten !

Dinsdag.

Deze 3 magneten nam ik mee van mijn mini-trip naar Italia.

De werkachterstand van mijn mini-vakantie is vandaag helemaal weggewerkt, en dat maakt dat ik met een goed gevoel mijn out-of-office aanzet om morgen van mijn parttime dag te gaan genieten. ’s Avonds doe ik de vakantiewasjes, ruim ik mijn koffer uit, en krijgen alle souvenirs een plaatsje. Ik ruim mijn koffer nog niet op, want over 17 dagen mag ik ‘m weer gebruiken, dan vertrek ik namelijk naar Turkije, voor de inmiddels traditionele moeder-dochter vakantie met Little Miss C.

Woensdag.

Vanwege de hitte besluit ik de dag te starten met een aangepast loopje in de vorm van 5km-nuchter. De rest van de dag besluit ik lekker mijn gemak te nemen, en lees ik het prachtige “Daar waar de rivierkreeften zingen” ademloos uit. Omdat het boek zo’n indruk op me gemaakt heeft, vind ik het zeker een aparte blogpost waard. Dus houd mijn blog in de gaten mocht je benieuwd zijn naar waar het boek precies over gaat.

‘s Avonds haal ik penne all’arrabiata bij de lokale pizzeria, maar je snapt, die komt qua smaakbeleving zelfs nog geen beetje in de buurt bij de versie die ik een paar dagen geleden in Lazise at …

Penne all’arrabiata en een Aperol Spritz … net echt …

Donderdag.

Een prima werkdag, en aansluitend een wijntje drinken tijdens een domibo.

Zalig.

Vrijdag.

En deze laatste werkdag van de week verloopt ook prima. Na het werk besluit ik een lange duurlooptraining (14 km.) te doen op de Heide. Doordat ik telkens stop om van de prachtige paars-wordende heide te genieten doe ik er langer over dan gepland, en maak ik met dat stoppen en starten de training zwaarder dan nodig, maar dat geeft niet. Kijk maar eens hoe mooi mijn uitzicht eruit ziet, dan snap je het vast :

Prachtig toch ! De Herfst is in aantocht.

Zaterdag.

Happy Pride.

Na een ochtendje B&B Vol Liefde en een ontbijtje in bed vertrek ik naar Haarlem waar ik een afspraak heb in mijn moeders woonzorgcentrum met een verzorgende. Daarna ga ik nog even bij mijn moeder langs, en na een bijzonder waardevol gesprek keer ik terug naar huis, waar ik, 3x raden, nog even B&B Vol Liefde binge.

Zondag.

En vandaag maak ik er een lekker keuveldagje van. Ik doe een heuveltraining in het bos, diamond-paint wat, rijd mijn wagen door de carwash, en restyle mijn washok, die me al tijden een doorn in het oog is.

Voor.
Na.

Komende week komen Mr C en Little Miss C terug van vakantie, is mijn laatste werkweek voor mijn zomervakantie, en heb ik een dinner date in een van de hotspots van Breda. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

5 gedachten over “My Weekly Diary #31/2022.

 1. Naar de Mall geweest voor Bath en Bodyworks maar de parkeergarage was vol en ook na 20 minuten wachten nog. Toen maar opgegeven en even naar Leiden waar het ook te druk was. Trots op een plaatsing van een aantal ingezonden brieven in een aantal kranten. Verder huishouden bij mijn moeder gedaan en even naar het graf van Ed’s oma en moeder in Hoofddorp. Toch wel benieuwd naar: wie is die dame in die hangmat en wat zijn dat voor flessen in die vakjes in je washok? Fijne week heerlijke voorpret voor je vakantie:-)

  Like

  1. Ohh Ilona, The Mall in het weekend is gek-ken-huis inderdaad. Beste is om doordeweeks en buiten vakanties te gaan. En wat goed zeg, van je brieven, welke kranten waren het ? En waar gingen je brieven over ?
   Die dame in de hangmat is een deelneemster uit B&B vol liefde, en de flessen in mijn washok zijn alle 4 van Rituals (2x wasmiddel, 1x textielverfrisser, en 1x geurstokjes) – alle Ritual of Karma.
   Fijne week weer xx

   Like

   1. In de Volkskrant over die campagne van de Spaanse overheid (het strand is van iedereen), in het AD over de inflatie, en in het Parool een commentaar over een artikel over Congo, ze winnen daar op grote schaal olie en daardoor dreigen de berggorilla’s uit te sterven. Als je ze wilt lezen kan ik ze wel opsturen.

    Like

 2. Prima weekje op zich gehad wel wat saai en vooral stil op het werk. Ik ben ook aan het aftellen voor mijn Griekse vakantie nog een maandje dan mag ik weer even lekker weg. zin in!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.