08.08.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ Bachelor Thomas van der Vlugt ♥ De Ware Jacob ♥ prima deluxe ♥ Italiaans leren ♥ mijn lieve volgers ♥ HUMBLE&CRUMBLE ♥ De Speld ♥ DGM live lessen ♥ lange duurlopen op de Heide ♥ Irish Coffee ♥ surprise Dinner Date ♥ Zalig Zeeland ♥ 13 weekjes oude Scott vasthouden ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ money mindset ♥ Aqua Body Fit ♥ afscheidstour 114 ♥ badmintonnen in de tuin ♥ Afterglow. ♥ Porsche 911 ♥ MAFS Australia ♥ Dürüm Döner ♥ lemonhead lemon candy ♥ Oreo Most Stuf ♥ een enorme saving bij B&BW ♥ stenenbieb 013 ♥ mars icecream ♥ B&B vol liefde ♥ MOYU ♥ lange warme schuimbaden ♥ dat ik mijn vliegangst overwonnen heb ♥ de prille herfstkleuren in de natuur ♥ Lazise ♥ Peschiera ♥ Verona ♥ Baci van Perugina ♥ YES mode (& we doen het voor het plot) ♥ me-time.

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.