My Weekly Diary #28/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week werd ik getrakteerd op een surprise dinner, was ik in Zalig Zeeland, en nam ik afscheid van mijn ouderlijk huis. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

De dag start met een live DGM-lesje Body Flow, en dat doet me zo goed ! Nu in de vakantietijd zijn er geen dagelijkse lessen meer, en ik mis dat zo. Natuurlijk kan ik een reeds opgenomen les terugkijken, maar ik vind de flow dan toch altijd anders. Ik zal blij zijn als er weer dagelijkse lessen zijn.

Mijn werkdag verloopt prima; lekker overzichtelijk en zonder bijzonderheden. Ik sluit dan ook mijn computer met een goed gevoel af, en de avond besteed ik lekker chill met een beetje diamond-painten en een uurtje lezen.

Dinsdag

De dag begint met Mr C die mij om 07:45 uur wakker maakt … oeps … ik heb me verslapen! De effecten van deze rotstart van de dag houden de hele dag aan. Ik ben moe, niet scherp, en kan me lastig concentreren. Ik ben dan ook blij als de werkdag voorbij is. ‘s Avonds besteed ik wel nog een uurtje aan Italiaanse grammatica.

Woensdag

Mijn parttime dag vandaag start ik met een lange duurloop (13 km.). ‘s Middags vertrekken Little Miss C en ik naar de stad waar ik eerst een afspraak bij de kapper heb, en aansluitend gaan we even shoppen samen. Eerste stop is de HEMA waar ik de limited edition Takkie theedoek scoor. ‘s Avonds besluiten we pizza te halen, dat is alweer een tijd geleden dat we dat aten.

Pizzaaaa!

Donderdag

Een prima (kantoor-)dag vandaag, en omdat Little Miss C tot laat een play-date bij een vriendin heeft, nemen Mr C en ik het ervan. We gaan lekker uit eten, en genieten even volop van de tijd samen. Iets wat er de laatste tijd behoorlijk bij ingeschoten is.

Een van de voorgerechtjes.

Vrijdag

Na het werk rijd ik naar Zeeland voor de verjaardag van mijn vriendin. Tijdens de rit geniet ik van de mooie doorkijkjes, wat is Zeeland toch een prachtige provincie! Dinner bestaat uit een heerlijke bbq, en als ik de 13 weekjes oude Scott ook nog even vast mag houden kan mijn dag niet meer stuk!

Té lief, die garnalenvingertjes ..

Zaterdag

Een emotionele dag vandaag … ik neem afscheid van mijn ouderlijk huis. Na de val van mijn moeder in april jl. is duidelijk geworden dat zij niet meer naar huis terug kan keren. En al woont zij dus al maanden niet meer thuis en is het huis langzaamaan steeds leger geworden, vandaag is dan echt de dag dat ik voor het laatst in ons huis zal zijn. Ik combineer dit afscheid met een aantal andere laatste keren. Zo ga ik voor het laatst koffie drinken op de plek waar ik altijd koffie met haar dronk, en doe ik voor het laatst “ons rondje”. Al is het goed zo, en heb ik vrede met het verloop, toch valt het me zwaar.

De laatste keer mijn sleutels in het slot.

Zondag

En deze zondag bestaat uit sporten, relaxen in de tuin, en heerlijk eten van de bbq. Een prima invulling, als je het mij vraagt!

Na het sporten (ik hardlopen, zij golf) recupereren Little Miss C en ik met verse aardbeien bij de kweker.

Komende week mag ik me op gaan maken voor het (tijdelijke) afscheid van Mr C en Little Miss C. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

8 gedachten over “My Weekly Diary #28/2022.

 1. Wat heb je heerlijk gegeten deze week! Ik kan me heel goed voorstellen dat het zaterdag emotioneel was, om je ouderlijk huis nooit meer te zien. Je hebt er wel op een mooie manier afscheid van genomen. Ik wens je weer een mooie week, succes met de warmte!

  Geliked door 1 persoon

 2. Lastig afscheid nemen van je ouderlijk huis kan me dat heel goed voorstellen. Hier was ook wel een prima weekje verder. Merk wel dat het op het werk een stuk rustiger is. Aan de ene kant wel fijn maar soms gaat de tijd dan wel langzaam en duren de werkdagen wat lang….

  Geliked door 1 persoon

 3. Ha, ha die tandartsrekening maar het is wel triest dat veel mensen eenvoudigweg niet naar de tandarts kunnen. Mooie symbolische foto je sleutels in de huisdeur van je ouderlijk huis. Ik hoop dat je moeder een fijne plek heeft! Denk dat je op een mooie manier afscheid hebt genomen en dat is belangrijk. Mijn moeder kon gelukkig weer naar huis maar door het gebrek aan professionele zorg moeten we daar nu regelmatig helpen. Deze week beloofd een week vol herrie te worden want de buren gaan hun ijzeren trap verwijderen en vervangen door een lift. (appartement over 2 verdiepingen). Zie daar best tegenop en hoop dat onze muren blijven staan. Dan toch nog wel benieuwd naar die foto van al die boodschappen (voor Italië).

  Geliked door 1 persoon

  1. Die tandartsrekening is satirisch bedoeld natuurlijk maar toch, er zit wel degelijk een kern van waarheid in. Waanzin soms de bedragen die gerekend worden! Succes met de geluidsoverlast! xx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.