07.07.2022 : dingen waar ik blij van word.

Geluk zit in de kleine dingen. Bewust stilstaan bij de kleine dingen die je gelukkig maken, maakt gelukkig. En vandaag deel ik de dingen waar ik de afgelopen periode gelukkig van werd :

♥ weekje Belek in augustus ♥ kersen ♥ AMA. ♥ lunchen bij O. ♥ mijn lieve volgers ♥ lang weekend Verona in juli ♥ broodjes hamburger van de Boretti BBQ ♥ DGM ♥ Dubaaaaaaai in oktober ♥ mijn Boretti messenset ♥ dutjes in de tuin ♥ Miniso ♥ 5k nuchtere morning runs ♥ dat ik mijn ogen heb laten laseren ♥ BBQ en lekker buiten eten ♥ Aqua Body Fit ♥ zalmwraps van Sis ♥ naar EROS in februari 2023 ! ♥ €90,63 ♥ halve marathon van Roosendaal ♥ A-attest ♥ ijs met slagroom van Vivaldi’s ♥ Noordwijk aan Zee ♥ uit mijn comfortzone stappen ♥ vlinders ♥ lekker shoppen ♥ taks ♥ mijn nieuwe IDEAL OF SWEDEN telefoonhoesje ♥ Eindhoven ♥ LaGalleria ♥ Zwanger&Co ♥ DamTotDam-loop in september ♥ lange duurloop op de Heide ♥ Urban Trail Den Haag ♥ gin tonics ♥ iPhone 13 Pro ♥ Videoland.com kijken ♥ Biedermeier kastje

Waar werd jij gelukkig van, de afgelopen tijd ? Ik lees het graag in de comments ! Liefs, Vera

2 gedachten over “07.07.2022 : dingen waar ik blij van word.

  1. Wel benieuwd naar 90,63:-) de afgelopen tijd: cappuccino om 05.45 op het balkon, aardbeien met slagroom, wakker worden en een spinnende Amy naast mijn kussen (kat), na een half jaar wachten eindelijk mijn resting cat van Vitra ontvangen, comté kaas die Ed meenam uit de Jura.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.