My Weekly Diary #26/2022.

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week beleefden we een killing uurtje, startte ik serieus met het verbeteren van mijn conditie, en verkende ik onbekende Haagse plekjes. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Als ik ’s ochtends op sta, merk ik de spierpijn van mijn hardloopwedstrijd van gisteren goed. Gelukkig is mijn DGM-lesje om 06:30 uur er een uit de categorie “rustig” (Body Flow Yoga staat op het programma), dus dat is qua spierbelasting goed te doen. Mijn werkdag verloopt prima en dat geldt ook voor mijn avond. Little Miss C is met vriendinnen naar De Efteling, dus Mr C en ik eten samen. Als Little Miss C ‘s avonds thuis komt ben ik geroerd als blijkt dat ze een souvenir voor mij gekocht heeft. Een bordje van Blond Amsterdam, met zorg uitgezocht, hoe lief is dat!

Zo liefff !

Dinsdag

Een prima werkdag vandaag en ’s avonds een blij moment voor Little Miss C. Morgen krijgt ze de uitslag van haar eindejaarsexamens maar in anticipatie daarop krijgt ze alvast een verrassing. Want welk attest ze ook krijgt, Mr C en ik zijn sowieso ontzettend trots op haar, en vinden dat ze wel een cadeau verdiend heeft.

De tegoedbon voor Little Miss C.

Woensdag

Een spannende dag vandaag … tussen 18 en 19:00 uur worden alle leerlingen gebeld die niet, of onder voorwaarden, over zullen gaan, en vanaf 17:45 uur zitten we met z’n 3-tjes paraat. De tijd kruipt voorbij, killing gewoon!, en vanaf 18:45 uur durven we wat te gaan ademen. Om 19:01 is de telefoon nog steeds niet gegaan, en ervan uitgaande dat er geen telefoonstoring was is onze Topper dus gewoon over!! Morgenochtend is de proclamatie en dan weten we het zeker (en ik ben met name benieuwd wat voor cijfer ze uiteindelijk voor Latijn heeft behaald, want dit vak zorgde voor heel wat extra uren en hoofdbrekens).

Alle ogen op Mr C’s telefoon die uiteindelijk níet gaat!!

Donderdag

En nu officieel: de uitslag van Little Miss C’s eindejaarsexamens.

Over vandaag kan ik kort zijn, het is geen topdag. Ik ben moe, chagrijnig, en het liefst wil ik gewoon lekker in mijn eigen holletje zitten. Maar helaas. Ik toog me naar mijn werk, doe gezellig alsof tijdens een afscheidsborrel van een collega, en na het avondeten thuis zeg ik gauw welterusten en verlos ik mijn gezin van mijn humeur. Pfff …

Vrijdag

Gelukkig sta ik weer als mezelf, dus met een goed humeur op. Mijn nachtrust (ik viel geloof ik al om 21:00 uur in slaap) heeft me goed gedaan. Met frisse zin begin ik aan de dag, en als om 08:25 uur de deurbel gaat, we hebben de hele dag een vriend van Little Miss C over de vloer, heb ik al de nodige taken gedaan.

De eerste stappen op weg naar de DamTotDam-loop zijn gezet!

Na de teleurstellende Halve van Rsd vorige week besluit ik serieus aan het werk te gaan met mijn conditie. Dat moet ook wel, als ik in september de DamTotDam-loop een beetje goed uit wil lopen. Ik stel een trainingsschema op, en ga tussen de middag direct van start met een 12km-run.

Zaterdag

En vandaag is de dag dat Little Miss C haar tegoedbon mag verzilveren; we togen naar Den Haag, naar de Apple Store met een heeel excited en blij meisje.

Keihard voor gewerkt. En keihard verdiend!

Zondag

En vandaag ben ik voor de tweede dag op rij in Den Haag, maar nu alleen, want ik doe mee met de Urban Trail, een parcours van 10 km door de Haagse binnenstad. Een superleuke manier om de stad van een andere kant te leren kennen !

Oh oh Den Haag.

Komende week heb ik het zakelijk hopelijk wat minder druk, en is het weer tijd voor Kinepolis Ladies Night. Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

8 gedachten over “My Weekly Diary #26/2022.

  1. Lief van je dochter! En gefeliciteerd dan kan ze nu genieten van de vakantie. Zit zij overigens in België op school (attest). Prachtig dat horloge. En ik was nieuwsgierig naar die B&B dus heb deze opgezocht. In Oudenbosch en laat Ed nu op zoek zijn naar een overnachtingsplek volgende week. Heeft daar op kostschool gezeten. Lijkt mij een prachtige plek. Fijne week!

    Like

  2. Gefeliciteerd met je “kleine” meid! Goed gedaan hoor 🥳🥳
    Ik wil volgend jaar ook de dam tot dam loop gaan doen. Dit jaar staat er dat weekend helaas al een ander evenenemt op de agenda!
    Zijn die city runs echt zo leuk? Dan moet ik die toch ook eens gaan doen 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.