My Weekly Diary #23/2022

Iedere maandag neem ik jullie mee in mijn week en geef ik een inkijkje in mijn leven door middel van My Weekly Diary. Afgelopen week snakte ik naar wat me-time, boekte ik twee reisjes naar de zon, en zat ik paraat voor de release van de nieuwe single van mijn favoriete zanger. Je leest dit (en meer) in My Weekly Diary.

Maandag

Een drukke dag die in het teken staat van schoonmaken en opruimen bij een dierbare die binnenkort gaat verhuizen. Een fikse klus, maar we hebben wel eer van ons werk … ik weet niet hoeveel vuilniszakken en dozen we gevuld hebben, maar als we ’s avonds de deur achter ons dicht trekken doen we dat met een opgeruimd gevoel.

Leeg.

Dinsdag

Een drukke kantoordag vandaag, die wat mij betreft niet snel genoeg voorbij kan zijn. Ik zit niet lekker in mijn vel, en kan niet wachten op wat tijd voor mezelf. Helaas is daar ’s avonds geen tijd voor, maar hopelijk kan ik die morgen, mijn part-time dag, wel even pakken.

Het zijn wel veel ballen die ik momenteel in de lucht moet houden. Gelukkig ben ik een kei in plannen. En een klein lichtpuntje vandaag is dat mijn nieuwe planner van Structuurjunkie binnen gekomen is.

Woensdag

Als ik Little Miss C uitgezwaaid heb keer ik nog even terug naar bed. Ik ben zo moe. Na een powernap van een uurtje en wat kruimels aan me-time is het na 12:00 uur weer gewoon business-as-usual, met de nodige huiswerkbegeleiding. ‘s Middags sleep ik me naar buiten voor een hardlooprondje dat me enorm goed doet. Ik ging voor 5 km. max maar kom uiteindelijk pas thuis nadat ik mijn standaard rondje gedaan heb. Voor de rest wordt het m niet vandaag, en ik besluit voor mijn doen vroeg te gaan slapen.

Slakkentempo. Maar dat maakt niet uit.

Donderdag

Het DGM-lesje Gentle Body Flow yoga om 06:00 uur is precies wat ik nodig heb. Even een half uurtje pas op de plaats en op een rustige manier connecten met body, mind en soul. Na het werk ga ik voor het eerst sinds weken weer eens naar BootCamp, en dat valt niet mee!

Als ik thuis kom na BootCamp moet ik nog even iets zakelijks doen, wat behoorlijk uitloopt. Maar eigenlijk komt me dat ook wel goed uit, want mijn held Eros Ramazzotti releast om 00:00 zijn nieuwe single AMA. En die krijg ik op deze manier vers van de pers mee.

Ik ben ook erg benieuwd naar Eros’ nieuwe album Battito Infinito dat in september uitkomt.

Vrijdag

Een drukke laatste werkdag van deze week, die ik al om 07:00 uur aftrap, en waarin ik ook nog wat zaken over hevel naar maandag. Ik krijg simpelweg niet alles afgerond. Pfff wat een week.

Ik zit om 07:00 uur al an die Arbeit, en dan heb ik er ook al een half uur DGM Full Body Party op zitten. Je zou bijna denken dat ik een ochtendmens ben!

’s Avonds maak ik wat tijd om een zomervakantie te boeken. Natuurlijk gaan wij eind oktober met z’n 3-tjes naar Dubai, maar om tot die tijd te wachten op zon, zee, en zalig niets doen vind ik persoonlijk toch iets te lang duren. En daarom zullen Little Miss C en ik samen een weekje naar Turkije gaan in augustus. Een heerlijke traditie wat mij betreft, zo’n Moeder-Dochter-vakantie, die we dit jaar voor de tweede keer op een rij doen (vorig jaar gingen we samen naar Zakynthos). Nog 70 dagen wachten, ik tel al af !

Zaterdag

En als we dan toch bezig zijn met reisjes … vandaag boek ik ook nog tickets voor een trip naar Verona in juli, om Mr C op te zoeken, die daar dan 3 weken zal verblijven. En zo heb ik twee zonreisjes binnen 12 uur geboekt … heerlijke vooruitzichten !

En om mijn dag nog specialer te maken combineren we het nuttige met het aangename en genieten we na een familiebezoekje van een heerlijke lunch op het beschutte buitenterras van een van mijn favoriete beach clubs.

Gamba’s Aioli. What else?!

Zondag

En vandaag is een zondag uit het boekje met Aqua Body Fit, broodje hamburgers van de BBQ, en een kleine siësta. En zo eindig ik mijn week met meer energie dan waarmee ik m begon. Gelukkig maar.

Komende week ga ik zowel het begin van de zomer als mijn oude werkgever vieren, en heb ik voor de rest mijn privé agenda geschoond om Little Miss C zo goed als mogelijk bij te staan bij haar eindejaarsexamens, die vanaf woensdag starten. Fingers crossed voor haar ! Ik vertel je er volgende week maandag alles over.

Hoe was jouw week ? Liefs, Vera

2 gedachten over “My Weekly Diary #23/2022

  1. Heerlijke vooruitzichten allemaal! Ook bij ons zo’n 60 vuilniszakken gevuld, schoongemaakt en waar mogelijk het huis van mijn moeder aangepast die volgende week maandag weer naar huis gaat (moet:-) .
    Succes met de examens komt vast helemaal goed! Fijne zonnig week!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.